حزب‌الله عراق:
مقاومت صدایی خاموش شدنی نیست

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، کتائب حزب‌الله عراق روز جمعه به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت فرماندهان شهید مقاومت، سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بیانیه‌ای صادر کرد.
 
حزب‌الله عراق در این بیانیه بر اهمیت روش جهادی قوی فرماندهان مقاومت در مقابله با استکبار جهانی به ویژه آمریکا، که همواره به دنبال اشغال کشورها و اجرای توطئه‌های خود هستند، تأکید کرد.
 
این حزب با بیان اینکه شکست‌های آمریکا سبب شده تا این کشور در طرح‌ها و برنامه‌های خباثت آمیز خود در عراق و منطقه تجدید نظر کند، تصریح کرد: سرعت خیانت آمریکا به رهبران و مجاهدین در عراق و منطقه همچنان ادامه دارد، با این توهم که روحیه مقاومت را تضعیف می‌کند، در حالی که مقاومت نه یک جسم است که کشته شود و نه صدایی است که بتوان آن را خاموش کرد.
 
کتائب حزب الله عراق از دولت بغداد خواست تا اقدامات لازم را برای مقابله با هر کسی که به خود جسارت می‌دهد تا به مقام شهدا توهین کند یا دستاوردها و جانفشانی‌های آن‌ها را نادیده بگیرد، در دستور کار قرار دهد.