۵ بهمن‌ماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره «افتخار من»

معصومه ابراهیمی هژیر، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدانمعصومه ابراهیمی هژیر، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره افتخار من در استان اظهار کرد: کودکان، نوجوانان و جوانان و همچنین بزرگسالان در همه رده‌های سنی می‌توانند آثار خود در زمینه رشادت‌های رزمندگان را برای ما ارسال و در این جشنواره شرکت کنند. 

وی یادآور شد: این جشنواره با هدف بیان خاطرات و شناخت خانواده‌ها از ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در همدان برگزار می‌شود.

ابراهیمی هژیر با اشاره به اینکه جشنواره در بخش‌های ویدئو کوتاه ۳ تا ۵ دقیقه‌ای و عکس‌نوشته برگزار خواهد شد، افزود: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا پنجم بهمن‌ماه سال جاری در پیام‌رسان‌های ایتا، روبیکا، شبکه شاد و تلگرام به شماره 09940923313 ارسال کنند. 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان تصریح کرد: اختتامیه این جشنواره در دهه فجر خواهد بود و در این ایام نیز همزمان با برگزاری جشن‌های دهه فجر، به آثار برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.