امام جمعه بجنورد:
چهره خبیث رژیم صهیونیستی برای دنیا نمایان شد

حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد امروز،28 دی‌ماه در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد اظهار کرد: تا قبل از وقوع جنگ، چهره خبیث صهیونیست‌ها برای دنیا آنقدر نمایان نشده بود اما با وقوع این جنگ، چهره خبیث رژیم صهیونیستی برای دنیا نمایان شد و تمام دنیا حتی آمریکا به پا خواست و علیه آنها راهپیمایی کردند.

وی با بیان اینکه از بین رفتن آبروی اسرائیل یکی دیگر از پیروزی مردم غزه در این جنگ بوده است، افزود: رژیم صهیونیستی می‌خواست قدرت را از حماس بگیرد و آن را نابود کند اما حماس زنده است، مردم غزه زنده هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه اسرائیلی‌ها به دنبال آن بودند که اسرای خود را بی‌قید و شرط آزاد کنند، تصریح کرد: اما این اتفاق نیفتاد و قرار است به ازای هر صهیونیست ۳۰ تا ۵۰ فلسطینی دربند آزاد شود و این از دیگر پیروزی‌های مردم غزه است.

نوری با اشاره به برگزاری باشکوه آئین اعتکاف گفت: اعتکاف منشأ تحولات معنوی در معتکفین است و اندیشه را از امورات دنیوی خالی می‌کند. از اداره‌کل تبلیغات اسلامی، هیئت امنای مساجد، آموزش و پرورش و ۲۰۰ مبلغ نیز بابت خدمت‌رسانی و برنامه‌ریزی به معتکفین قدردانی می‌کنیم.

امام جمعه بجنورد اظهار کرد: ثبت آمار ۱۷ هزار معتکف و رشد ۵۳ درصدی در خراسان شمالی نشان‌دهنده غنای تربیت اسلامی و دینی در جامعه است.