پنج مدرسه سنگی روستایی کردستان تخریب و نوسازی می‌شود

به گزارش ایکنا از کردستان، سجاد نوری، مسئول پروژه‌های عمرانی بنیاد علوی در استان‌های کردستان و کرمانشاه  امروز، دوم بهمن در نشستی با مدیران کل آموزش و پرورش و توسعه و نوسازی مدارس کردستان با اشاره به اقدامات و ظرفیت‌های بنیاد علوی به نمایندگی(سازمان بنیاد مستعضفان کشور) گفت: امیدواریم بتوانیم زمینه توانمندسازی مناطق محروم  را با برچیدن مدارس سنگی این استان فراهم کنیم.

وی افزود: در دی ماه امسال با توجه به بازدیدهای میدانی که از سطح شهرستان‌های استان کردستان داشتیم، این استان به لیست هدف و اقدام این بنیاد اضافه شد که ان‌شاءلله فرایند احداث مجدد  ۵ مدرسه از مدارس سنگی توسط بنیاد علوی در فاز اول اجرایی خواهد شد.

مسئول پروژه‌های عمرانی بنیاد علوی در استان‌های کردستان و کرمانشاه گفت: دو مدرسه در سقز، یک مدرسه در بانه، یک مدرسه در شهرستان سنندج و یک مدرسه از سروآباد از جمله پنج مدرسه‌ای خواهد بود که بنیاد علوی فرایند احداث آنها را در قالب طرح صدای خدمت انجام خواهد داد.