حجت‌الاسلام تراشیون:
فرایند تربیت فرزندان نیاز به صبوری دارد

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدعلیرضا تراشیون، مشاور خانوادهبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدعلیرضا تراشیون، مشاور خانواده، شامگاه پنجم بهمن‌ماه طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: سرعت تغییر انسان‌ها و سرعت تغییر تکنولوژی و امکانات در عصر معاصر خیلی بیشتر از سابق است، به همین خاطر درخصوص تربیت فرزندان نیاز به روش‌های متناسب با عصر حاضر داریم.

وی افزود: یکی از عوامل مهم در تربیت، همنشینی است و والدین باید در کنار فرزندان زیست تربیتی داشته باشند، چراکه تمام حرکات‌شان زیر ذره‌بین یادگیری فرزندان قرار دارد و باید نسبت به رفتار خودشان یک نگاه تربیتی هم داشته باشند.

استاد حوزه علمیه اظهار کرد: یکی از اصول مهم در تربیت این است که باید رفتارها براساس رفتار تربیتی باشد، چراکه فرزندان کاملاً رفتار والدین را مشاهده و الگوگیری می‌کنند؛ در جامعه دینی و اسلامی باید ملاحظات بسیاری انجام شود، چراکه مهم‌ترین دریچه یادگیری انسان‌ها چشم است و رفتار خوب و یا آلوده در ذهن انسان اثر می‌گذارد.

این مشارو خانواده یادآور شد: مسئولان و مدیرانی که مسئولیت‌های محیط جمعی را دارند باید دقت کافی داشته باشند که فضای محیط آسیب‌زا نباشد؛ در مسئله تربیت نباید از قدرت نگاه غافل باشیم به همین خاطر والدین باید رفتارهای خود را کنترل کنند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: تربیت فرزندان یک فرایند بلندمدت است و با رفتارهای کوتاه‌مدت امکان تربیت وجود ندارد و باید حوصله به خرج داد و صبر و استمرار و روش‌مندی را در مقوله تربیت به‌کار بست.

وی یادآور شد: والدین باید سعی کنند برای تربیت فرزندان یک متولی انتخاب کنند که در آموزه‌های اسلامی نقش اصلی در تربیت فرزندان را مادر برعهده دارد و از سپردن تربیت فرزندان به دیگران خودداری کنند، چراکه مادر محور اصلی تربیت است و اگر تربیت فرزندان را به دیگران بسپاریم در نهایت خروجی مناسبی نخواهد داشت.