محمدحسین چاوشیان خبر داد:
راه‌اندازی شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایران

راه‌اندازی شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایرانمحمدحسین چاوشیان، دبیر مجمع ملی خانواده در گفت‌و‌گو با ایکنا، به تشریح جزئیات رویداد ملی «سلاله» پرداخت و اظهار کرد: رویداد ملی تشکل‌های مردمی و خانواده‌محور کشور با عنوان سلاله همراه با معرفی الگوهای برتر مردمی خانواده‌محور طی روزهای دوم تا پنجم بهمن‌ماه در محل مجتمع فرهنگی ـ آموزشی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد.

وی با بیان اینکه این رویداد ملی از سوی مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم(مؤسسه خاتم) و با همکاری سازمان امور اجتماعی کشور، معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، دفتر امور اجتماعی استانداری قم، مجمع ملی خانواده سامانه ارم مشاور و انجمن مددکاران اجتماعی ایران برگزار شد، افزود: این رویداد ملی با حضور تشکل‌های منتخب خانواده، مربیان و مشاوران برتر خانواده و کنشگران تأثیرگذار خانواده برگزار شد. همچنین، در این رویداد که با برگزاری کارگاه‌های ظرفیت‌سازی، تجربه‌نگاری و ایده‌پردازی همراه بود، از برخی خیران، کنشگران، مشاوران و تشکل‌های برتر خانواده‌محور تجلیل شد. 

چاوشیان تصریح کرد: در این رویداد که با اجرای مهدی آقابیگی، مجری برنامه‌های تلویزیونی همراه بود، سیدحسن موسوی‌چلک، معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی، محسن ولیئی، معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و سعید عزیزی، کارشناس رسانه ملی به سخنرانی پرداختند. 

راه‌اندازی شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایران

دبیر مجمع ملی خانواده ادامه داد: در این رویداد بیش از 100 تشکل مردمی خانواده‌محور از 32 استان کشور حضور داشتند؛ بدین صورت که مؤسسات منتخب حوزه خانواده استان‌های کشور که اقدام به برپایی کارگاه‌های آموزشی کرده و از فعالان حوزه اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی بوده‌اند، در این رویداد حضور داشتند. 

چاوشیان با بیان اینکه عنوان رویداد «سلاله» واژه‌ای قرآنی به معنای برترین و منتخب است، بیان کرد: در این رویداد فقط منتخبان تشکل‌های مردمی حضور داشتند؛ چراکه بیش از سه هزار تشکل در کشور فعالیت دارند و به امور اجتماعی و مسائل خانواده می‌پردازند.   

وی افزود: با برگزاری چنین رویدادی به دنبال راه‌اندازی و ثبت شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایران هستیم که در این زمینه رایزنی‌هایی با مسئولان وزارت کشور انجام شده و با نظر مساعد ایشان، این شبکه مردمی به زودی راه‌اندازی خواهد شد. این شبکه مردمی در آینده نزدیک تمامی تشکل‌های مردمی و خانواده‌محور را پوشش خواهد داد. البته این شبکه مردمی دارای کمیته‌های مختلف استانی، بین‌المللی و ... است.

دبیر مجمع ملی خانواده با بیان اینکه امیدواریم در آینده بتوانیم در حوزه خانواده‌محوری به عنوان مجمع مشورتی برای سازمان ملل متحد فعالیت کنیم، گفت: امیدواریم با توجه به تلاش‌های مؤسسه خاتم و دریافت مجوز بین‌المللی از سوی وزارت امور خارجه، بتوانیم فعالیت‌های بین‌المللی تأثیرگذاری را در کشورهای مختلف انجام دهیم. 

راه‌اندازی شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایران

وی افزود: اتفاق خوبی که در مراسم اختتامیه رویداد ملی سلاله رخ داد، تجلیل از هشت تشکل، مؤسسه خیریه و نیکوکاران منتخب کشور بود. این مؤسسات به صورت دائم و در کف میدان در حال خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی (اعتیاد، طلاق و ...) هستند. در این زمینه از شش تشکل حقوقی و دو نفر از نیکوکاران کشور با بیش از 50 سال سابقه فعالیت در حوزه‌های مختلف اجتماعی تجلیل و قدردانی شد.        

چاوشیان در پایان سخنان خود با بیان اینکه به دنبال برگزاری دومین رویداد ملی سلاله خواهیم بود، اظهار کرد: در آینده نزدیک و پس از قطعی شدن راه‌اندازی شبکه تشکل‌های مردمی خانواده‌محور ایران، به توفیق الهی نسبت به برگزاری دومین رویداد ملی سلاله نیز اقدام خواهیم کرد.  

برای مشاهده گزارش تصویری مراسم اینجا کلیک کنید.