از ۱۵ بهمن
سیزدهمین جشنواره فیلم فجر در سیستان‌وبلوچستان آغاز می‌شود

جشنواره فیلم فجربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان، عبدالسلام بلوچ‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر، گفت: سیزدهمین جشنواره فیلم فجر سیستان‌وبلوچستان از روز دوشنبه، ۱۵ بهمن‌ماه، ساعت ۱۶ در سینما هلال زاهدان آغاز می‌شود.

وی افزود: اکران فیلم‌ها در ۲ سالن سینمایی اشراق و هلال در ۲ سانس انجام می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از جدیدترین آثار سینمایی کشور بهره‌مند شوند، جشنواره سیزدهم، با فیلم «داد»، فیلم‌ «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزا محمدی به ترتیب در ساعات ۱۶:۰۰، ۱۸:۳۰ اکران خواهند شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان ادامه داد: فیلم‌های «اشک هور» ساخته مهدی جعفری و «سونسوز» به کارگردانی رضا جمالی در روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه به نمایش در می‌آیند و در ادامه، فیلم‌های «لولی» از رضا فرهمند و «مرد آرام» ساخته بهنوش صادقی در روز چهارشنبه ۱۷ بهمن، فیلم‌های «خدای جنگ» اثر حسین دارایی و «ناتور دشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان بهنوش در روز پنج‌شنبه ۱۸ بهمن، فیلم‌های «آبستن» از مصطفی و محمد طنابنده و «شمال از جنوب غربی» ساخته حمید زرگرنژاد در روز جمعه ۱۹ بهمن، فیلم‌های «تاکسیدرمی» اثر محمد پایدار و «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محراب در روز شنبه ۲۰ بهمن، فیلم‌های «ماریا» از مهدی اصغری و «ژولیت و شاه» ساخته اشکان رهگذر در روز یک‌شنبه ۲۱ بهمن و در روز آخر دوشنبه ۲۲ بهمن ماه فیلم‌های «چشم بادومی» از ابراهیم امینی و «پسر دلفینی ۲» ساخته بهنوش محمد خیراندیش در این سینما اکران می‌شوند.

بلوچ‌زاده ادامه داد: در سینما اشراق زاهدان، فیلم‌های «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا و «۱۹۶۸» از امیرمهدی پوروزیری در روز دوشنبه ۱۵ بهمن‌ماه در ساعات ۱۶:۳۰ و ۱۹ در سینما اشراق به نمایش گذاشته می‌شود.

وی گفت: در روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن نیز فیلم‌های «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی و «گوزن‌های اتوبان» از ابوالفضل صفاری اکران خواهند شد و برنامه روز چهارشنبه ۱۷ بهمن شامل فیلم‌های «شاه نقش» به کارگردانی شاهد احمدلو و «ترک عمیق» اثر آرمان زرین کوب خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: فیلم‌های «صیاد» از جواد افشار و «فریاد» ساخته محمدرضا اردلاندر روز پنج‌شنبه ۱۸ بهمن، فیلم‌های «شوهر ستاره» اثر ابراهیم ایرج‌زاده و «دست تنها» به کارگردانی امیرحسین ثقفی در روز جمعه ۱۹ بهمن، فیلم‌های «آنتیک» از هادی نائیجی و «بچه مردم» ساخته محمود کریمی در روز شنبه ۲۰ بهمن، فیلم‌های «بازی را بکش» از محمد ابراهیم عزیزی و «پیشمرگ» ساخته علی غفاری در روز یک‌شنبه ۲۱ بهمن و در روز آخر دوشنبه ۲۲ بهمن فیلم‌های «خاتی» اثر فریدون نجفی و «اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی در این سینما به اجرا در می‌آید.

بلوچ‌زاده در پایان گفت: این جشنواره فرصتی برای معرفی آثار سینمایی جدید به مخاطبان استان و ایجاد فضایی برای تعامل فرهنگی و هنری در سیستان‌وبلوچستان است.