جشنواره علمی و ترویجی زکات در چهارمحال‌و‌بختیاری برگزار شد

جشنواره زکات

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در استان، امروز، ۱۷ بهمن‌ماه در این مراسم با تأکید بر اهمیت پرداخت زکات، بیان کرد: پرداخت زکات مایه خیر و برکت است و کسانی که حق نیازمندان را سخاوتمندانه پرداخت می‌کنند از الطاف الهی بهره‌مند هستند.

وی با تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حوادث بیشماری در کشور رخ داده است که می‌توانست هر کشوری را نابود کند اما به برکت ولایت فقیه ایران اسلامی محفوظ مانده است. 

حجت‌الاسلام سید مهدی هاشمی، قائم‌مقام کمیته امداد استان نیز در این مراسم با اشاره به آیات قرآنی پیرامون پرداخت زکات، گفت: خداوند پرداخت زکات را همراه با صدقه بیان می‌کند که صدقه نیز از صدق و راستی می‌آید.

وی ادامه داد: ثمره پرداخت زکات زمینه گره‌گشایی از کار مردم را فراهم می‌کند و به دست نیازمندان واقعی می‌رسد.

لازم به ذکر است، در این مراسم از تلاش‌ها و خدمات 280 نفر از مؤدیان، مبلغان و عاملان زکات در سراسر استان تقدیر شد.