سیاری:
جمهوری اسلامی ایران با اتکا به مردم قدرتی بزرگ در دنیاست

حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتشبه گزارش ایکنا از هرمزگان، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش، امروز دوشنبه در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن در بندرعباس اظهار کرد: دشمن برای جامه عمل پوشاندن به استعمار فرانو از همه امکانات رسانه‌ای که در اختیار دارد استفاده و سعی می‌کند بر ذهن مردم به‌ویژه قشر جوان تأثیر بگذارد چون جوانان آینده‌سازان کشور هستند.

وی افزود: استعمار پس از تأثیرگذاری در عقاید و باورهای جوانان نهایتاً بر رفتار آن‌ها تأثیر خواهد گذاشت تا آنچه هنجار است را به ناهنجار و ارزش‌ها را به ضد ارزش تبدیل کند و سبک زندگی را تغییر دهد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: هرمزگانی‌ها مرزداران قوی و غیرتمند تنگه هرمز و خلیج فارس هستند.

سیاری با بازخوانی تاریخ انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های دفاعی در جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: تاریخ، حضور و دخالت 60 هزار مستشار بیگانه در کشورمان و قانون کاپیتولاسیون که در صورت ارتکاب جرم، آنان از پیگیری قضایی در کشورمان مصون بودند را یادآور شد و تعرض به فرهنگ ملی و دینی را در برنامه‌ریزی‌های پهلوی دست‌نشانده آمریکا مشهود توصیف کرد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش راهبری انقلاب تا پیروزی و عرصه‌های مختلف از جمله هشت سال دفاع مقدس و مبارزه با تحریم‌ها و هجمه‌ها را فقط با حمایت همگانی و حداکثری مردم، شدنی دانست و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران با همین اتکا قدرتی بزرگ در دنیاست.

سیاری افزود: تهاجم فرهنگی و تحریم‌های اقتصادی برای جلوگیری از افزایش قدرت مردم ایران طراحی و اجرا می‌شود، اما باز هم مردم ایران، پیروز این میدان هستند.

وی با بیان اینکه نخستین و بزرگترین هدف دشمن در هشت سال دفاع مقدس شکست انقلاب و بعد تمامیت ارضی و حضور در شمال خلیج فارس بود که موفق نشدند، گفت: بعد از جنگ نیز استکبار جهانی ساکت نماند و در بحث تحریم هر کاری توانسته انجام داده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه در بیانیه گام دوم نیز آمده دشمن به دنبال این است که با تسلط بر ذهن‌ها بتواند رفتار ما را عوض کند و رفتار قشر جوان را در مسیری بگذارد که سیاست‌های استکبار جهانی را خواسته یا ناخواسته اجرا کند، افزود: مهم است که ما باید با پدیده جنگ نرم مقابله کنیم و همین‌طور که در همه ترفند‌ها دشمن را شکست دادیم در این خصوص هم دشمن را شکست دهیم.

سیاری گفت: به لطف خدا و با حمایت همه‌جانبه مردم این انقلاب که در سال ۵۷ با همه گونه تهدید مواجه بود امروز به درخت تنومند تبدیل شده است که هیچ‌گونه آسیبی به آن وارد نمی‌شود و این افتخار ملت ایران است.

وی افزود: نتیجه در صحنه بودن مردم این است که در ۴۶ سال انقلاب خود را حفظ کنیم، با وجود جنگ‌های فراوان تمامیت ارزی کشور ما حفظ شد، امروز جایگاه کشور ما در نظام بین‌الملل بالاست، ما بازیگر اصلی منطقه هستیم که اگر این‌گونه نبود دشمن در غرب آسیا خیلی کار‌ها انجام داده بود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش اظهار کرد: کشور پس از انقلاب پیشرفت‌های نظامی زیادی داشته است و باید بدانیم قبل از انقلاب بالای ۹۰ درصد تجهیزات نظامی از غرب تأمین می‌شد و الان بالای ۹۰ درصد تجهیزات در کشور تولید می‌شود. دشمن از شش ماه قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ تحریم‌های اقتصادی را علیه کشورمان انجام داد و هر روز هم بر تعداد تحریم‌ها افزوده می‌شود.

سیاری گفت: علاوه بر تحریم اقتصادی، تهاجم فرهنگی نیز بر کشور اعمال کردند برای اینکه فرهنگ ما را از بین ببرند و بعد شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی زدند و جنگ نرم راه انداختند و لحظه‌ای بیکار نماندند.

وی با بیان اینکه در سال 88 مقام معظم رهبری به بندرعباس آمدند و ناو جماران را راه‌اندازی کردند که هم‌اکنون در آب‌های آزاد مشغول به خدمت‌رسانی است، اضافه کرد: کشور ما از نظر ساخت هواپیما، سامانه‌های پدافندی، سامانه‌های زمینی، سامانه‌های دریایی و زیردریایی، مهمات و موشک، پهپاد به جایگاهی رسیده است که هیچ‌گونه کمبودی نداریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب ملت ما تحت استعمار و تحقیر شده بود که مردم با همت و به برکت انقلاب از تحقیر بیرون آمدیم، گفت: روز 19 بهمن که روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است حضرت آقا فرمودند: اگر دشمن تهدید کند تهدید می‌کنیم و اگر عملی کند عمل می‌کنیم و اگر به امنیت ملی ما تعرض کنند بدون تردید به امنیت آن‌ها آسیب می‌زنیم و این نمونه بزرگ‌منشی کشور ماست.

وی افزود: عظمت مردم نشان‌دهنده این است که محاسبات دشمن بر هم می‎ریزد، آن‌ها فکر می‌کنند مردم ما رابطه‌شان را با انقلاب قطع کرده‌اند و دشمن باید بداند که این‌گونه نیست. آنچه امروز در مقابل دشمن نیاز کشور است همدلی، اتحاد، بصیرت، ولایت‌مداری و انسجام ملت ایران است که در این روزها نشان می‌دهیم و رمز موفقیت و پیروزی ما ملت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به اینکه امام راحل در سخنرانی 15 خرداد 42 بر تحقیر ملت در دوران قبل از انقلاب خیلی تأکید کردند، گفت: در بحث‌های اقتصادی هم همین‌گونه بود که برای برداشت نفت و اینکه به کجا بفروشیم و چه بخریم دخالت می‌کردند.

سیاری اظهار کرد: قبل از انقلاب شاه ضربات زیادی به مواضع اقتصادی، کشاورزی، اجتماعی و فرهنگی مردم ایران وارد کرد و نسبت به دین، آیین، ارزش‌های ملت ایران تعارض و توهین شد. قبل از انقلاب کشور ما جزیره ثبات آمریکا و قلعه مستحکم آمریکا بود.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: استکبار جهانی نسبت به ایران کینه ریشه‌ای دارد و آن هم از 22 بهمن 57 است که منافعش و سلطه اطلاعاتش در منطقه غرب آسیا از بین رفته است و برای اینکه بتواند این خسارات را جبران کند با ما دشمن است و ترفندهای مختلفی برای فروپاشی انقلاب انجام داده است.