مدرس حوزه علمیه:
نوجوانان از سیره مهدوی الگوگیری کنند

حجت‌الاسلام مصطفی تیموری، مدرس حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی تیموری، مدرس حوزه و دانشگاه در تجمع کودکان و نوجوانان مهدوی لرستان که امروز، ۲۴ بهمن‌ماه و در آستانه نیمه شعبان و سالروز ولادت حضرت مهدی(عج) در آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) خرم‌آباد برگزار شد، ضمن تبریک نیمه شعبان و میلاد باسعادت امام زمان(عج) اظهار کرد: یادمان نرود برای خوب بودن باید خوب یاد بگیریم و خوب رفتار و عمل کنیم.

وی با بیان اینکه زمانی رشد و پیشرفت می‌کنیم که از اخلاق و منش حضرت صاحب‌الزمان(عج) و ائمه(ع) پیروی کنیم، خطاب به نوجوانان گفت: در مجالس مذهبی و سخنرانی‌ها شرکت کرده و از مطالب ارائه شده استفاده کنید، از دعا خواندن لذت ببرید، دست‌گیر دیگران باشید تا خداوند دست شما را بگیرد.

این استاد حوزه علمیه افزود: تعدادی از لشکریانی که موقع ظهور به حضرت کمک می‌کنند از نوجوانان هستند چون نوجوانان دل پذیرنده‌ای دارند و برای رسیدن به این مرتبه و یار امام زمان شدن وقت کم داریم، بنابراین باید خودسازی کنیم.

رضا داوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی‎موعود(عج) گفت: اولین تجمع نوجوانان مهدوی استان لرستان با حضور پرشور نوجوانان در حرم مطهر امامزاده عبدالله(ع) خرم‌آباد برگزار شد.

وی گفت: این تجمع با هدف تبیین معارف مهدوی و همچنین آشنایی نوجوانان با مفهوم انتظار در استان لرستان برگزار شد که امیدوارم برگزاری این مدل جلسات و این مدل برنامه‌ها به تبیین معارف اهل‌ بیت(ع) در بین کودکان و نوجوانان عزیز کمک کند.

این مراسم با برنامه‌های مولودی‌خوانی، قصه‌گویی، مسابقه و اهدای جوایز همراه بود.