مخالفت جامعه یهودیان استرالیا با طرح کوچاندن فلسطینیان

به گزارش ایکنا به نقل از العالم، این آگهی توسط 500 شخصیت و فعال یهودی استرالیا امضا شد؛ از جمله آنها می‌توان به «بن لی» نوازنده، «میریام مارگولیز» بازیگر، وکلایی همچون «آندریا دورباخ»، «رابرت ریشتر»، «جاش بورنشتاین» و «جورج نیوهاوس»، دکتر «الکس ووداک» متخصص مراقبت‌های بهداشتی، دکتر «روندا گالبالی» پزشک متخصص نازایی، «ران فینکل» تاجر برجسته و نویسندگان برنده جایزه همچون «آنا لیمبرن رایت»، «آلو دبلیرت» و «الکس ووداک» اشاره کرد.

«سارا شوارتز»، مدیر اجرایی شورای یهودیان استرالیا نیز به نوبه خود گفت که فلسطینیان حق تعیین سرنوشت، برابری، عدالت، کرامت و آزادی دارند. دولت ما باید گام‌های مشخصی برای حمایت از این حقوق بردارد و درخواست پاک‌سازی قومی و نسل‌کشی را رد کند.

وی افزود: سرکوب مخالفان اشغالگری توسط یهودیان در بالاترین حد خود قرار دارد و مدافعان سرسخت اشغالگری مانند «مارک لیبلر» و «استیو بنن» حتی یهودیانی منتقد اشغالگری را نفرت‌انگیز و دشمن شماره یک توصیف می‌کنند.

شوارتز با اشاره به این که امضای علنی چنین طوماری کار آسانی نیست، تأکید کرد: این واقعیت که یهودیان بسیاری با ذکر نام خود این طومار را امضا و ابراز تمایل کردند که راه اجداد یهودی ما را که در برابر بی‌عدالتی ایستادند ادامه دهند، نشان می‌دهد دیگر نمی‌توان صدای یهودیان در حمایت از فلسطینی‌ها را نادیده گرفت.