زنگ قانون در شهرستان سامان به صدا در آمد

پیشگیری از وقوع جرم

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری، ابراهیم مالک گفت: در این طرح، قضات دادگستری در مدارس خاصه مدارس مقطع دوم متوسطه حضور پیدا می‌کنند و تخلفات و نابهنجاری‌های مبتلا به و عواقب ناشی از آنان را برای دانش‌آموزان تشریح می‌کنند.
 
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سامان افزود: برخی از تخلفات و نابهنجاری‌ها همچون نزاع‌، درگیری، جرایم مرتبط با فضای مجازی، جرایم مرتبط با رانندگی و ... ممکن است بیشتر از سوی جوانان و نوجوانان انجام شود و لازم است دانش‌آموزان به اینگونه رفتارها آگاه باشند.
 
مالک با بیان اینکه «نگاه دستگاه قضایی ایجابی است» اظهار کرد: قضات دادگستری شهرستان سامان، آموزش‌های لازم، مفاهیم حقوقی و فرآیندهای قضایی را ارائه می دهند تا دانش‌آموزان با حقوق و وظایف قانونی خود آشنا شوند.
 
وی اضافه کرد: آشنایی دانش‌آموزان با مشاغل مرتبط با رشته‌ حقوق همچون قضاوت و ... از دیگر اهداف این طرح است.
 
این مقام قضایی با بیان اینکه «اجرای مستمر این طرح در پیشگیری از وقوع جرم و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر است» می‌شود، گفت: به منظور اثربخشی بیشتر این طرح، همه‌ی دستگاه‌ها خاصه اداره آموزش و پرورش یاری‌رسان دستگاه قضایی در اجرای این طرح باشد.