سیدمحمد حسینی:
دولت در سال جدید بر اقدامات امیدآفرین تمرکز کند

سید محمد حسینی

سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت سیزدهم با تبریک فرارسیدن سال نو درباره اولویت‌های مهم دولت چهاردهم در سال جدید گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که دولت چهاردهم باید نسبت به آن اولویت قائل شود، افزایش قدرت خرید مردم و بهبود وضعیت معیشتی جامعه است. به هر حال شرایط اقتصادی سخت شده و باید قدرت خرید و معیشت جامعه بهبود پیدا کند.

وی افزود: در زمینه بهبود معیشت مردم و افزایش درآمدهای ارزی دولت، ابزارهای خوبی در دسترس هستند. به عنوان مثال عضویت ایران در شانگهای و بریکس دست دولت را برای تجارت بازتر گذاشته و اگر به خوبی با کشورهای عضو تعامل شود، قطعاً اثرات اقتصادی آن در جامعه احساس خواهد شد.

مشاور فرهنگی و اجتماعی شهید رئیسی با بیان اینکه با ایجاد رونق و گشایش‌های اقتصادی، سطح امید در جامعه ارتقا پیدا خواهد کرد، گفت: ضرورت دارد که در سال جدید بر روی اقدامات امیدآفرین تأکید شود. به هر حال دشمن در تلاش است جامعه ایران را ناامید سازد و لذا باید از دستاوردهای جمهوری اسلامی در تمامی حوزه‌ها بیشتر سخن گفت و ریشه داخلی مشکلات اقتصادی احصا و برای رفع‎‌ آنها تلاش کرد.

ضرورت تمرکز بر ظرفیت‌های مردمی در حوزه اقتصاد

حسینی ادامه داد: یکی دیگر از اولویت‌های مهم دولت در سال جدید، تمرکز و سرمایه‌گذاری بر ظرفیت‌های مردمی است. دولت برای حل مشکلات اقتصادی باید از ظرفیت‌‎های مردمی نهایت استفاده را ببرد. رهبر معظم انقلاب سال‌هاست که بر موضوع مشارکت مردم در تولید و فعالیت‌های اقتصادی تأکید دارند ولی متأسفانه به دلیل غفلت‌ها یا وجود برخی مشکلات، این مهم تحقق پیدا نکرده است.

وی درباره راهکارهای افزایش مشارکت اقتصادی مردم و تحقق شعار «سرمایه گذاری برای تولید» گفت: سهولت در صدور مجوزهای کسب و کار، تقویت تعاونی‌ها، تقویت بخش خصوصی، حمایت از مشاغل خرد و بنگاه‌‎های کوچک و تمرکز بر ظرفیت‌های اقتصادی هر منطقه، به افزایش سطح سرمایه گذاری در تولید و مشارکت اقتصادی مردم منجر خواهند شد.

پرهیز از دوگانه‌سازی در سیاست خارجی

معاون پارلمانی دولت سیزدهم پرهیز از دوگانه‌های سیاسی و حرکت در خط ترسیمی از سوی رهبر معظم انقلاب را از اولویت‌های مهم در سیاست داخلی خواند و تأکید کرد: دشمن در تلاش است جامعه ایران را دچار تردید، تشکیک و اختلاف سازد و برخی هم در این مسیر با دوگانه‌سازی‌هایی مانند میدان و دیپلماسی به دنبال تفکیک این دو از هم هستند یا اینکه طوری وانمود کنند که میدان مانع کار دیپلماسی است ولی باید در نظر داشت همیشه میدان حامی دیپلماسی بوده و موفقیت‌های امروز در عرصه سیاست خارجی و دیپلماسی به خاطر عملکرد خوبی و قوی میدان است.

حسینی یکی دیگر از اولویت‌های مهم در حوزه سیاست داخلی را مربوط به اشتراک نظر پیرامون منافع ملی دانست و اظهار کرد: نظرات و ایده‌های مختلفی برای حمایت و صیانت از منافع ملی وجود دارند و یکی از مزیت‌های جمهوری اسلامی ایران آن است که در این نظام تضارب آرا به رسمیت شناخته شده و همه ایده‌ها شنیده می‌شوند اما شرط اصلی برای تأمین منافع ملی؛ حمایت و پشتیبانی از ولایت فقیه و حرکت در مسیری است که ایشان ترسیم می‌کنند.

وی با بیان اینکه نخبگان و مسئولان نباید جلوتر از رهبری پیش بروند و ایده‌ها و نظرات خودشان را جدا از نظر رهبری بدانند، گفت: به هر حال رهبر معظم انقلاب سیاستگذار کلان نظام محسوب می‌شوند و دوراندیشی‌ها و اشرافی که به مسائل و موضوعات دارند به نخبگان و تصمیم‌گیران کمک خواهد کرد.

وی یکی دیگر از اولویت‌های مهم را مربوط به حوزه سیاست خارجی دانست و گفت: پیشبرد سیاست چندجانبه‌گرایی و توسعه روابط با کشورهای منطقه و کشورهای عضو بریکس، شانگهای و اتحادیه اوراسیا به سیاست چندجانبه‌گرایی کمک خواهد کرد. از سوی دیگر پیشبرد همزمان سیاست خارجی در قبال کشورهای شرقی و اتحادیه اروپا امری لازم و ضروری است چون به سیاست خارجی متوازن کمک شایانی خواهد کرد.