انهدام ۲ تیم تروریستی در سیستان‌وبلوچستان

کشفیات از تروریستهابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی قرارگاه قدس سپاه سیستان‌وبلوچستان، در ادامه رزمایش بزرگ شهدای امنیت که از آبان امسال آغاز شده و همچنان ادامه دارد، حافظان امنیت در قرارگاه قدس نیروی  زمینی سپاه، اداره‌کل اطلاعات استان، سازمان اطلاعات سپاه سلمان و نیز فراجای سیستان‌وبلوچستان، با تلاش شبانه‌روزی، گسترده و پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی، روز شنبه، ۱۸ اسفندماه موفق شدند دو تیم مسلح  ۹ نفره از اعضای گروهک‌های تروریستی و تکفیری شرق کشور را قبل از ارتکاب هرگونه اقدام ضدامنیتی، ایذایی و خرابکاری در جنوب سیستان‌وبلوچستان، دستگیر کنند.

از محل مخفیگاه‌های این تروریست‌ها مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات جنگی، تجهیزات و لوازم ارتباطی کشف و ضبط شد، هدف این عناصر دستگیرشده گروهک‌های تروریستی، ناامن‌سازی منطقه، ایجاد رعب و وحشت عمومی در جامعه و اخلال در روند توسعه و آبادانی جنوب سیستان‌وبلوچستان بوده است، تعدادی از عناصر دستگیر شده این تیم‌ها به‌مدت چهار ماه در آن سوی مرز توسط گروهک‌های مذکور آموزش دیده و مترصد اقدامات عملیاتی در داخل کشور بوده‌اند.

این اقدامات با مشارکت مؤثر متنفذین، معتمدین و اطلاعات مردم پایه، و نیز هم‌افزایی اطلاعاتی و هم‌پوشانی عملیاتی توسط متولیان امنیت پایدار در منطقه صورت پذیرفته و ادامه روند برخورد مقتدرانه با عاملان شرارت و ناامنی و نیز تداوم پاکسازی مناطق آلوده در استان سیستان‌وبلوچستان همچنان ادامه دارد.