استقبال 150 هزار نفری از نمایشگاه «زنان و تولید ملی»

نمایشگاه «زنان و تولید ملی»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، مریم اردبیلی، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در آخرین روز برگزاری بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» اظهار کرد: بسیار خرسندم که در بیست و دومین نمایشگاه زنان و تولید ملی میزبان زنان تولیدکننده و توانمند شهر تهران و شهروندان عزیز و خانواده‌هایی بودیم که  از محصولات این نمایشگاه بازدید کرده و اجناس مورد نیاز خود را تهیه کردند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه  در آستانه سال نو و ایام ماه مبارک رمضان قرار داشتیم این نمایشگاه فرصت بی‌نظیری بود که خانواده‌ها در آن حضور پیدا کرده و ملزومات مورد نیاز خود را تهیه کردند.

اردبیلی با بیان اینکه علاوه بر بوستان گفت‌وگو نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در 14 نقطه شهر برپا شد، افزود: در بوستان گفت‌وگو و 14 نقطه شهر دست آفریده و محصول تولیدی ۵ هزار و 479 نفر از زنان شهر تهران عرضه شد و با توجه به اینکه این عرضه مستقیم و از تولید به مصرف بوده، قیمت‌ها بسیار مناسب بود.

رئیس مرکز زنان وخانواده شهرداری تهران گفت: در بازدیدی که از نمایشگاه داشتم شاهد کیفیت بالای محصولات در این دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی بودم و این رضایت را از زبان شهروندان نیز شنیدم. 

اردبیلی با بیان اینکه بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» رکورد دوره‌های قبل را از لحاظ تعداد مخاطب و بازدید کننده طی کرد؛ تصریح کرد: استقبال بیش از 150 هزار نفر از این دوره نمایشگاه نسبت به دوره‌های قبل، مؤید همین مهم است.