عضو مجلس خبرگان رهبری:
ملت ایران هرگز از استکبارستیزی خسته نخواهد شد

سیداحمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری، دوم فروردین‌ماه، در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلای امام(ره) تبریز، با تأکید بر اینکه ایران اسلامی هرگز تسلیم زیاده‌خواهی‌های آمریکا نمی‌شود، گفت: هزینه دینداری بسیار کمتر از هزینه تسلیم است و باید توجه داشت که هزینه مقاومت یعنی عزت و سربلندی.

وی با بیان اینکه آمریکا با این و آن مخالف نیست و دولتمردان این کشور براساس آیاتی از سوره بقره با الله مخالف هستند، افزود: آن‌ها به دنبال از بین بردن دین جان گرفته در منطقه هستند، اما این آرزو را هرگز نخواهند دید.

خاتمی اظهار کرد: باید توجه داشت که دینداری همیشه و در هر زمان و مکانی توأم با هزینه بوده است و مقاومت و ایستادگی مردم بابصیرت و آگاه ایران اسلامی در برابر ظلم و تجاوز و تعدی دولت‌های زورگو همچون آمریکای جنایتکار بسیار کم هزینه‌تر از تسلیم در برابر این دولت است.

امام جمعه موقت تهران فرهنگ مقاومت را دارای ریشه‌های اصلی در بین مسلمانان آزادی‌خواه و ملت غیور ایران اسلامی توصیف و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با رنج‌های فراوان حاصل شده است و ملت ما هرگز از استکبارستیزی و شعار مرگ بر آمریکا خسته نشده و نخواهد شد.

وی ادامه داد: تا وقتی آمریکا آدم نشده است شعار مرگ بر آمریکا باید سر داده شود و البته جنایات اخیر رژیم اسرائیل با حمایت‌های آشکار دولت آمریکا برای همگان آشکار کرد که این حکومت آدم بشو نیست، زیرا که مدت ۱۵ ماه مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه را زیر شدیدترین بمباران‌های جنایی قرار دادند.

خاتمی تکلیف‌مداری را از ویژگی‌های بارز احسن‌الحال بر پایه اندیشه‌های سیاسی امام علی(ع) در نهج‌البلاغه دانست و گفت: این موضوع در قالب‌های مختلف شخصی، خانوادگی و البته سیاسی قابل بحث و بررسی است که دامنه‌های متنوعی را دربرمی‌گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری فرهنگ سیاسی همچون حفظ نماز و نظام حکومتی اسلامی را از جمله رویکردهای مهم تکلیف سیاسی طبق آموزه‌های حضرت علی(ع) برشمرد و یادآور شد: همچنان که امام راحل و مقام معظم رهبری فرموده‌اند حفظ نظام از اوجب واجبات است؛ همه وظیفه دارند در این زمینه کوشا بوده و تا حد توان تلاش کنند.

وی اختلاف آرا و سلایق را از خصوصیات جامعه آزاد دانست و با تأکید بر اینکه نباید به این موضوع ایراد گرفت، اظهار کرد: این نوع اختلافات در کشور جای هیچ‌گونه نگرانی ندارد، بلکه ایجاد و تقویت تفرقه و نفاق در جامعه اسلامی جای بسی نگرانی دارد و بر همین اساس باید مرز بین اختلاف سلیقه و تفرقه مشخص شود.