گردشگران نوروزی طعم سفره‌های رمضان در کردستان را تجربه می‌کنند

غذاهای محلی در خانه کرد سنندج

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی کردستان، تیمور خالدی، سرپرست معاونت گردشگری کردستان گفت: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره‌ کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی منیره امجدیان و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

وی هدف از این اقدام را شناساندن پتانسیل های گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش از جمله نان‌ بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و... برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود.