سرهنگ پاسدار مهدی کاظمی، مسئول بسیج جامعه کشاورزی آذربایجانغربی، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانغربی، گفت: ۷ هزار نفر در این مجموعه عضویت دارند که جزو کارشناسان تحصیلکرده و توانمند استان بوده و در ارائه خدمات رایگان و جهادی جزو پیشتازان هستند و با جهاد کشاورزی همکاری تنگاتنگ وجود دارد.
این مسئول بر لزوم بهره بردن از تفکر بسیجی در همه لایههای خدمترسانی تأکید کرد و گفت: جهادکشاورزی یکی از نهادهای مؤثر در تامین امنیت غذایی محسوب میشود که در این راستا و با هدف عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در تلاش هستیم.
وی با بیان اینکه در ۱۷ شهرستان کانون بسیج جامعه کشاورزی راهاندازی شده است، ادامه داد: در دفاتر این کانونها فعالیتهای خواهران و برادران جهادگر در حوزههای مختلف سازماندهی شده و فعالیتهای عمومی از جمله فرهنگی، هنری، اطلاعات، برپایی حلقههای صالحین و هیئتهای اندیشهورز انجام میشود؛ فعالیتهای تخصصی این مجموعه در دو بخش کشاورزی و دامپزشکی اجرا میشود.
این مسئول با بیان اینکه ۲۳ هزار کشاورز و ۵۴۱ هزار هکتار زمین کشاورزی را زیرپوشش قرار دادهایم، خاطرنشان کرد: با ۶۰۰ کارشناس کشاورزی قرارداد منعقد شده است که فرد جهادگر موظف است محصولات کشاورزان را به صورت مستمر پایش و در راستای ارتقای بهرهوری ۸ تا ۲۰ درصدی زمینهای کشاورزی تلاش کند.
مسئول بسیج جامعه کشاورزی آذربایجانغربی ضمن اشاره به همکاری با ۱۷۴ گروه جهادی دامپزشکی در استان، خاطرنشان کرد: این گروههای جهادی کلینیک سیار، دستگاه سونوگرافی، تجهیزات جراحی، دارو، واکسن و ... در اختیار دارند و در فصول رشد دام سبک و سنگین خدمات ارائه میدهند.
کاظمی با بیان اینکه یک میلیون رأس دام سبک و ۱۰۰ هزار رأس دام سنگین زیر پوشش قرار دادهایم، اظهار کرد: همچنین ۱۰ واحد مرغ بومی ماکیان زیرپوشش قرار دادهایم که به عنوان مشاغل خرد خانگی مطرح هستند.
وی با بیان اینکه در طول سال گذشته کمکهای مؤمنانه به ارزش یک میلیارد تومان در قالب دارو، کنسانتره رایگان، مکمل غذایی و ... در بین دامداران بیبضاعت توزیع شده است، اظهار کرد: پرداختن به مباحث راهبردی مهمترین مأموریت این مجموعه است، به طوری که کشاورزی و دامپزشکی ۲ بخش اصلی و اولویتدار محسوب میشود و در این دو عرصه اقدامات میدانی و مطلوب انجام میگیرد.