کارگاه تخصصی «از خدا باوری تا مهدوی یاوری» برگزار می‌شود

کارگاه تخصصی «نحوه پاسخگویی به شبهات و سوالات اعتقادی» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد مهدویت لرستان، کارگاه تخصصی «از خدا باوری تا مهدوی یاوری» با موضوع باورهای اعتقادی، شبهات و سؤالات اعتقادی و نحوه پاسخگویی به آن‌ها، ویژه مربیان مهدویت و فعالان مهدوی در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

این کارگاه با موضوعات انسان امروز چه نیازی به خدا دارد؟ نقش و فایده امام در زندگی امروز چیست؟ باور مهدویت در آینده بشریت چه نقشی دارد؟ با وجود خدا چه نیازی به امام هست؟ و شبهاتی از این دست برگزار می‌شود.

این کارگاه با حضور استاد حسین یاری‌زاده از اساتید مجرب و برجسته حوزه و دانشگاه، صبح و عصر پنجشنبه و جمعه، ۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ساعت ۸ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۸ در محل سالن همایش کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، مهدی‌یاورانی که علاقه‌مند به شرکت در این کارگاه هستند برای ثبت‌نام تا ۲۴ فروردین‌ماه مهلت دارند با شماره تلفن 09360693578 تماس بگیرند.