برگزاری اولین نشست بین‌المللی مهرواره «هوای نو»

نشست بین‌المللی مهرواره «هوای نو»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مهرواره «هوای نو»، وحید ملتجی، دبیر سومین مهرواره هوای نو گفت: بعد از برگزاری اختتامیه سومین دوره از مهرواره «هوای نو» در بهمن‌ماه سال گذشته و معرفی هیئت‌های برگزیده داخل کشور، برای اولین بار نشست بین‌‌المللی این مهرواره با حضور هیئت‌های مذهبی از ۱۶ کشور دنیا برگزار می‌شود. 

ملتجی گفت: این نشست با هدف تبادل تجربیات و دستاوردهای هیئت‌های موفق بین‌المللی، معرفی مهرواره «هوای نو» به هیئت‌های برون‌مرزی و تدوین نقشه راه گسترش مهرواره در کشورهای مختلف برگزار می‌شود و قرار است تا ۴۰ هیئت داخلی و برون‌مرزی به انتقال تجارب موفق خود در زمینه هیئت‌داری و برگزاری مراسم مذهبی بپردازند. 

وی بیان کرد: در نشست بین‌المللی «هوای نو»، ۳۰ هیئت ایرانی و نمایندگانی از کشورهای ترکیه، پاکستان، لبنان، تونس، سوریه، اندونزی، تایلند، مالزی، الجزایر، عراق، استرالیا، آفریقا، هند، تاجیکستان، بحرین و پاکستان حضور خواهند داشت. 

دبیر مهرواره «هوای نو» ادامه داد: این نشست با شعار «هیئت، خیمه مقاومت» روز سه‌شنبه، ۲۶ فروردین‌ماه از ساعت ۸ تا 16 در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

ملتجی گفت: همچنین، مهرواره سال هیئت و تشکل‌های دینی جمهوری اسلامی ایران، برای چهارمین بار به صورت نشست‌های تخصصی در روزهای ۲۷ و ۲۸ فروردین‌ماه در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه برگزار می‌شود. 

یادآور می‌شود، اختتامیه سومین دوره مهرواره «هوای نو» در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از چهره‌های برجسته فرهنگی و مذهبی و هیئت‌های موفق سراسر کشور برگزار و ۹۰ پرچم‌دار هیئت در این مراسم معرفی و تجلیل شدند. این مهرواره برای تجلیل و تقدیر از هیئت‌های موفق و نوآور در زمینه برگزاری مراسم مذهبی، برای سومین سال متوالی برگزار شد.