حجتالاسلام مصطفی رستمی بیان کرد: طبق هدفگذاری برنامه هفتم توسعه، باید بیش از ۳۰۰ هزار دانشجوی بینالمللی در دانشگاههای کشور جذب شوند، عمده دانشجویان بینالمللی ما از کشورهای حوزه مقاومت میآیند و این رسالت را برای ما ایجاد میکند که شرایط رشد علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی آنها را تأمین کنیم.

به گزارش ایکنا به نقل روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در کارگاه یکروزه هماندیشی و تبادلنظر درباره مدیریت دانشگاهها و پژوهشگاهها در وزارت علوم گفت: اسلامی شدن دانشگاهها، درگیر شدن دانشگاهها با مسائل کشور از جمله مسائل اجتماعی، انتقال دستاوردهای علمی نو به بخشهای تولیدی و صنعتی، متوازن شدن رشتههای دانشگاهی، تحقق نقشه جامع علمی کشور، ارزیابی و آمایش آموزش عالی هدفمند کردن تحقیقات و مقالات در جهت برطرف کردن نیازهای کشور، تبدیل رویکرد مصرفکنندگی علم به رویکرد تولید علم، اصلاح آییننامه ارتقای اساتید، تربیت قوه عاقله و تربیت معنوی فرهنگی و اخلاقی و هویتی دانشجویان از مطالباتی که در گفتوگوهایی که مقام معظم رهبری با روسای دانشگاهها اساتید دانشگاهها بر آن تأکید داشتند.
وی ادامه داد: هر جا توفیقی داشتیم شاهد اثری از حضور دانشگاه و همکاری دانشگاه و به میدان آمدن دانشگاه بودیم و این، ظرفیت دانشگاه را نشان میدهد و طبیعتاً این ظرفیت در اختیار مجموعه آموزش عالی کشور است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به طوفان الاقصی گفت: در یک سال و نیم گذشته و بعد از طوفان الاقصی شاهد تحولات بسیار مهم هم در فضای اندیشه بودیم؛ دانشجوهایی که نسبت به قراردادهای نظامی دانشگاهها با یک رژیم جنایتکار کودککش اعتراض داشتند و دولت الان خواستار اخراج این دانشجوها است، روسای دانشگاهها استیضاح شدند در عالیترین محافل سیاسی متوجه شدند ویزای دانشجوها تغییر کرده است.
رستمی افزود: اگر اعتکاف در دانشگاه تهران رونق نمییافت شما اعتکاف امروز با یک میلیون معتکف که بالای ۶۰۰ هزار نفر از آنها جوان و نوجوان هستند را شاهد نبودید و حداکثر اعتکاف با حضور ۱۰۰ نفر، ۲۰۰ نفر و ۵۰۰ نفر شکل میگرفت. زمانی که دانشگاه تهران و دیگر دانشگاههای کشور، میزبان اعتکاف شدند، اعتکاف به یک جریان عمومی در کشور تبدیل شد در دیگر حوزههای دینی نیز دانشگاهها همین نقش را داشتند.
وی با تأکید بر بحث دانشجویان بینالملل گفت: طبق هدفگذاری برنامه هفتم توسعه، باید بیش از ۳۰۰ هزار دانشجوی بینالمللی در دانشگاههای کشور جذب شوند، عمده دانشجویان بینالمللی ما از کشورهای حوزه مقاومت میآیند و این رسالت را برای ما ایجاد میکند که شرایط رشد علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی آنها را تأمین کنیم. انتظار داریم دانشجویی که از دانشگاه جمهوری اسلامی فارغالتحصیل میشود یک سفیر و نماینده شاخص باشد که تربیت علمی، فرهنگی و اجتماعی ارزشمندی را به عنوان نماینده تربیتشده دانشگاههای ما در کشور خود به نمایش بگذارد.