جشن بزرگ دهه کرامت در خوی برگزار شد

جشن بزرگ دهه کرامت در خوی برگزار شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، امروز، ۱۲ اردیبهشت به‌مناسبت دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع)، جشن بزرگ خانوادگی با حضور پرشور مردم و مسئولین ارشد شهرستانی حجت‌الاسلام قاسم‌خانی، حسن نصرالله‌پور، شهردار و جمعی دیگر از مسئولان در پیاده‌راه هسته مرکزی شهر خوی برگزار شد.

ابوذر روحی، خالق اثر ماندگار سلام فرمانده به‌عنوان مهمان ویژه و سخنران مراسم بود.

در این مراسم معنوی، حجت‌الاسلام قاسم‌خانی، امام‌جمعه خوی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تبریک ایام دهه کرامت، به تبیین فضائل و کرامات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) پرداخت.

این جشن بزرگ خانوادگی با هدف ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) و ایجاد فضایی شاد و معنوی برای شهروندان خویی برگزار شد.

مولودی‌خوانی در وصف حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) توسط مداحان بومی و برجسته خوی، امیررضا جبلی و حسن میرزایی، از دیگر بخش‌های جذاب این جشن بود که حال و هوای معنوی خاصی به مراسم بخشید.

همچنین در حاشیه این جشن، مسابقات متنوعی برای شرکت‌کنندگان برگزار و در پایان به برندگان جوایزی اهدا شد و نیز در اقدامی ارزشمند و به‌ مناسبت هفته کار و کارگری، از زحمات پاکبانان پرتلاش شهرداری خوی نیز تجلیل و به تعدادی از آنها هدایایی تقدیم شد‌.