مدیرکل فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان خبر داد:
اعزام نخستین گروه حجاج سیستانی و بلوچستانی به سرزمین وحی

سفر حجبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان، مهدی خسروی‌بنجار، مدیرکل فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان، با بیان اینکه عملیات اعزام زائران بیت‌الله الحرام و سفر معنوی حج تمتع سیستان‌وبلوچستان از ۲۴ اردیبهشت‌ ‌ماه آغاز و تا ۲۸  همین ماه ادامه دارد، افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تعداد ۲ هزار و ۸۷۸ زائر در قالب ۱۸ کاروان و ۱۲ پرواز به سرزمین وحی مشرف می‌شوند.

وی بیان کرد: از این تعداد، ۲ کاروان از فرودگاه کنارک و ۱۶ کاروان از فرودگاه بین‌المللی زاهدان به مقصد جده اعزام خواهند شد، از ۱۹ اردیبهشت‌‌ماه، عملیات پذیرش بار غیرهمراه در فرودگاه بین‌المللی زاهدان آغاز می‌شود.

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان از زائران و مشایعت‌کنندگان خواست؛ از حضور گسترده در فرودگاه‌های بین‌المللی زاهدان و کنارک خودداری کنند تا از بروز اختلال در فرآیند حرکت مسافران داخلی جلوگیری شود.

خسروی‌بنجار اطمینان داد که همه امکانات و خدمات مورد نیاز برای انجام عملیاتی در شأن زائران در فرودگاه‌های بین‌المللی زاهدان و کنارک فراهم شده است.