حضور ناشران خراسان‌شمالی در سی‌‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهرانمونا عسگریانی، سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهارکرد: ناشران استان به‌صورت حضوری و آنلاین با یک هزار و 200 عنوان کتاب در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: آذرین مهر، در قلم، بوستان کاغذی، معبر، عقربه، مدافعان و شکوفه سیب، معبر و مدافعان در زمره انتشارت استان هستند که در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارند و سایر ناشران به‌صورت آنلاین در این رویداد بزرگ فرهنگی شرکت می‌کنند.

عسگریانی با اشاره به فعالیت 38 انتشارات در استان، افزود: این نمایشگاه با شعار «بخوانیم برای ایران» از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 571 عنوان کتاب جدید از سوی ناشران استان طی سال گذشته چاپ و منتشر شد که گامی مهم در عرصه فرهنگ و دانش است، گفت: تعداد عنوان‌های کتاب چاپ شده در سال گذشته نسبت به سال پیش از آن، ۳.۸ درصد رشد داشته است و این پیشرفت در حالی حاصل شد که ناشران استان توانسته‌اند ۴۱۰ هزار و ۴۲۲ جلد کتاب را در این مدت به چاپ برسانند که از مجموع این تعداد ۴۹۷ عنوان آن تألیف و ۷۴ عنوان دیگر ترجمه بوده است.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد خراسان‌شمالی همچنین به موضوعات مختلف این کتاب‌ها اشاره و اظهار کرد: بیشتر کتاب‌های چاپ‌شده در زمینه‌هایی چون ادبیات، علوم اجتماعی، هنر، تاریخ، کودک و نوجوان، دین، فلسفه و روان‌شناسی به رشته تحریر درآمده‌اند.