سرپرست شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان تأکید کرد:
تحقق شعار سال با تلاش مضاعف مسئولان در زمینه گازرسانی

گازبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان، سیدمحمود هاشمی، سرپرست شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان، گفت: با نگاه ویژه دولت چهاردهم به استان سیستان‌وبلوچستان و تدبیر شرکت ملی گاز ایران، اقدامات مهمی در زمینه انجام پروژه‌های گازرسانی به شهرها و روستاهای این استان انجام شده است.

سرپرست شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: بیش از یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در استان سیستان‌وبلوچستان اجرا و یک شهر و ۷۱ روستا گازدار و با نصب حدود ۱۵ هزار و ۸۵۰ علمک بیش از ۲۵ هزار و ۵۷۰ مشترک دیگر از این موهبت الهی بهره‌مند شدند.

هاشمی گفت: گازرسانی به صنایع در کنار گازرسانی به شهر و روستاها، از اهمیتی بسیار بالایی برخوردار است که تحقق این امر می‌تواند رفاه و آسایش مردم شریف استان سیستان‌وبلوچستان را بیش از پیش فراهم سازد.

وی اظهار کرد: با تلاش مضاعف و کار جهادی و سرعت‌بخشی به پروژه‌های گازرسانی به صنایع سطح استان سیستان‌وبلوچستان، زمینه بهره‌مندی ۱۳۵ صنعت دیگر از این انرژی پاک آماده شده است.

سرپرست شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان افزود: در حال حاضر ۱۴ شهر از مجموع ۵۵ شهر، ۲۰۲ روستا از مجموع حدود ۴ هزار روستای دارای قابلیت گازرسانی، ۳۹۶ صنعت گازدار هستند و مصمم هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن گاز را به اقصی نقاط باقیمانده استان پهناور استان سیستان‌وبلوچستان برسانیم.

هاشمی گفت: امیدواریم با همت و تلاش بیش از پیش کارکنان این شرکت و همه مسئولین، گام‌های مؤثری در راستای تحقق شعار سال۱۴۰۴ تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» برداشته شود که البته در این بین، نقش مهم و بی‌بدیل مردم شریف استان بر کسی پوشیده نیست.