توسعه همکاری آستان مقدس حسینی با بنیاد قرآنی سنگال

به گزارش ایکنا به نقل از imamhussain.org، شیخ حسن المنصوری، مشاور امور قرآنی آستان مقدس حسینی با شریف محمدعلی حیدره، رئیس بنیاد قرآنی بین‌المللی «المزدهر» سنگال دیدار و بر ادامه همکاری‌ها در راستای خدمت به قرآن تأکید کرد.

در این دیدار که در راستای دیدارهای بین‌المللی مستمر مسئولان آستان حسینی برگزار شد، مشاور امور قرآنی آستان حسینی بر تقویت همکاری‌ در زمینه خدمت به قرآن و نشر آموزه‌های قرآنی در کشورهای غرب آفریقا تأکید کرد.

این دیدار در چارچوب سلسله بازدیدها و گفت‌وگوهای مشاور قرآنی آستان حسینی با شخصیت‌ها و نهادهای فعال قرآنی در سطح بین‌المللی انجام شد و هدف آن گسترش دامنه فعالیت‌های قرآنی و تبادل تجربیات موفق در این زمینه بود.

همچنین دو طرف به عمق رابطه‌ای که بیش از چهارده سال است بین این دو مؤسسه برقرار است، اشاره و بر ادامه همکاری‌ها به ویژه با توجه به افزایش استقبال از آموزش قرآن در کشورهای غرب آفریقا، تأکید کردند.

در ادامه این دیدار نقش بنیاد المزدهر در تحکیم و تقویت ارزش‌های قرآنی و اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت.