نجارقابل اعلام کرد:
روستای مهره شهرستان گرمی، میزبان دومین جشنواره خوراک محلی

روستای مهره شهرستان گرمی میزبان دومین جشنواره خوراک محلیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، یحیی نجارقابل، معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل گفت: دومین جشنواره خوراک محلی روستای مهره روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در بخش موران شهرستان گرمی برگزار می‌شود.

وی افزود: در ادامه برگزاری جشنواره‌ها با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری، جشنواره خوراک محلی با تمرکز بر جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی منطقه موران برای دومین دوره متولی برگزار می‌شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به استقبال خوب اهالی و گردشگران در دور نخست برگزاری این جشنواره، تأکید کرد: تلاش ما بر این است که علاوه بر جشنواره‌های شناخته شده و مهم استان، در طول سال در مناطق کمتر شناخته شده و نیازمند تبلیغات نیز با هدف معرفی گسترده جاذبه‌های گردشگری به برگزاری جشنواره‌ها اقدام کنیم.

نجارقابل ادامه داد: جشنواره غذا‌های محلی با ارائه غذا‌های سنتی این منطقه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و با مشارکت اهالی همراه خواهد بود.