به گزارش ایکنا از فارس، اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، 31 اردیبهشتماه در مراسم گلریزان اجتماعی با حضور جمعی از مسئولان و فعالان اجتماعی استان فارس با تأکید بر نقش بیبدیل مسئولیتپذیری فردی و اجتماعی گفت: هر کس با توجه به توان و مسئولیتی که برعهده دارد، در پیشگاه خداوند مسئول است و این مسئولیت، عهدی میان انسان و خداوند است.
وی با اشاره به شرایط کنونی کشور افزود: در روزگاری که شاهد سختیها، تهدیدات و آسیبهای متعدد در نقاط مختلف کشور هستیم، نباید در دام بیتفاوتی بیفتیم. همانطور که امام حسین(ع) در دعای عرفه میفرمایند «ما مسئول سؤال کردن از خود هستیم»، ما نیز باید خود را به پرسش بگیریم. اگر چنین باشیم، نشان دادهایم که جامعهای مسئولیتپذیر داریم.
جهانگیر ادامه داد: ما به شکرانه خون پاک شهدا، مجاهدتهای امام راحل و دلسوزی مسئولان، در عصری که جهان در تاریکی جهل و بیمعنویتی فرو رفته، پرچمدار روشنگری، استقلال و آزادی برای ملت خود هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تأکید بر اینکه وظیفه داریم به اندازه توان و مسئولیتی که بر دوشمان است، دین خود را به جامعه ادا کنیم، گفت: ایران نظامی برخاسته از ارزشهای اسلامی و خون شهدا دارد. باید الگویی در زمینههای اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر حوزهها باشیم.
جهانگیر با بیان اینکه فعالیتهای مردمی جایگزین نهادهای حمایتی نیستند، افزود: هدف ما کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان و در نهایت، کاهش زمینههای وقوع جرم است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بیان کرد: انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی بود و با فرهنگ اسلامی قیام کرد بر همین اساس امروز نیز وظیفه داریم مظاهر فرهنگ اسلامی را در کشور و حتی در جهان گسترش دهیم.
وی با اشاره به نقش تاریخی منطقه خاورمیانه گفت: خاورمیانه، مهد تمدن و ادیان الهی است و معنویت در بطن این منطقه موج میزند. از همین رو، مسئولیت ما مضاعف است؛ باید به افراد آسیبدیده کمک کنیم تا به جایگاه شایسته خود در جامعه بازگردند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه یادآور شد: هدف قوه قضائیه در دسترسی به آموزش، مسکن و خدمات اجتماعی بهطور برابر است، این یعنی تحقق حق شهروندی برای همگان. اگرچه بهدلیل دشمنیها و تحریمهای بیرحمانه، نتوانستیم تمام جایگاههای شایسته را برای مردم فراهم کنیم، اما با اتکا به کمکهای خیرین توانستیم گامهایی مؤثر در این زمینه برداریم.
وی در پایان سخنان خود با نگاهی به آینده گفت: هر ایرانی یک خیر اجتماعی است، ما خلیفهالله هستیم و باید به عهد خود عمل کنیم، باید دست در دست هم، با همه توان، برای تربیت نسل فردا تلاش کنیم. چراغی که امروز روشن است، میتواند به مشعلی فروزان تبدیل شود؛ به شرط آنکه با مسئولیت، صداقت، ایثار و همدلی پیش رویم.