عضو هیئت امنای آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع):
شبستان حرم حضرت موسی مبرقع(ع) شایسته شأن زائران نیست

روح‌الله امراللهی، عضو هیئت امنای آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع)به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم، روح‌الله امراللهی، عضو هیئت امنای آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) در آیین غبارروبی حرم مطهر امامزاده موسی مبرقع(ع) که به‌مناسبت سالروز شهادت امام جواد(ع) برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم دو معنا دارد، نخست اینکه وظیفه تکریم و تعظیم شعائر دینی را متبادر می‌کند که باید انجام شود و معنای دوم، تجدید بیعت با امامت و ولایت است و به‌مناسبت سالروز شهادت امام جواد(ع)، مراسم غبارروبی حرم مطهر امامزاده موسی مبرقع (ع) تدارک دیده شده تا هر دو وظیفه را به بهترین نحو انجام دهیم.

عضو هیئت امنای آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) با بیان اینکه سادات برقعی، رضوی، نقوی و برخی دیگر از خانواده‌های سادات در ایران و کشور‌هایی مانند هند و پاکستان، از نسل ایشان به‌شمار می‌روند، گفت: بسیاری از امامزادگان مشهور در شهر‌های مختلف کشورمان هم جزو نوادگان حضرت موسی(ع) هستند.

وی ادامه داد: با این حال شبستان موجود در شأن ایشان و زائران حضرت نبوده و نیست و سال ۱۳۸۹ و به برکت سفر رهبر معظم انقلاب به قم، طراحی و اجرای پروژه جامع توسعه حرم حضرت موسی مبرقع(ع) آغاز شد.

امراللهی با بیان اینکه شبستانی بزرگ برای این مجموعه طراحی شده است، گفت: در حال حاضر فضای محدودی وجود دارد که با حضور زائرانی از ۶۰ کشور دنیا، به هیچ وجه جوابگو نیست؛ در عین حال موقوفات چندانی برای این حرم مطهر ثبت نشده و آنچه هست هم دارای نیت‌های خاص است، بنابراین از خیرین و واقفان می‌خواهیم در این زمینه پیشگام شوند.