تکرار هتک حرمت مسجدالاقصی از سوی صهیونیست‌ها + فیلم

به گزارش ایکنا به نقل از صوت القدس، ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی صبح امروز، 5 خرداد همزمان با سالگرد اشغال بیت‌المقدس، به مسجدالاقصی یورش برد.

بن گویر این اقدام را با تدابیر شدید امنیتی انجام داد و تعدادی از اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) او را در این یورش همراهی کردند.

علاوه بر مسئولان صهیونیست، صهیونیست‌های تندرو نیز امروز به مسجدالاقصی هتک حرمت کردند.


بیشتر بخوانید:

{$sepehr_key_377}


اداره اوقاف اسلامی در قدس نیز اعلام کرد که یک هزار و ۲۵۰ شهرک‌نشین امروز به محوطه مسجدالاقصی یورش بردند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، صهیونیست‌ها همچنین در صحن براق در غرب مسجد الاقصی به هتک حرمت این مکان مقدس مسلمانان پرداخته و به شیوه‌ای تحریک‌آمیز اقدام به رقص و پایکوبی و آوازخوانی مبادرت کردند و در ادامه مناسک تلمودی را انجام دادند.

{$sepehr_media_3891589_400_300}

آمیت هالوی، عضو کنست از حزب لیکود هم صبح امروز با همراهی صدها شهرک‌نشین تحت حفاظت شدید پلیس اشغالگر اسرائیل به محوطه مسجدالاقصی یورش برد.

امام جماعت و خطیب مسجدالاقصی هم گفت: هتک حرمت مسجدالاقصی دیگر بر کسی پوشیده نیست. اقدامات اشغالگران به شهرک‌نشینان این فرصت را می‌دهد تا به خشم خود ادامه دهند و مسجدالاقصی را هتک حرمت کنند. شهرک‌نشینان تلاش می‌کنند تا نشان دهند که مسجدالاقصی را از طریق آداب دینی خود کنترل می‌کنند.

بن گویر پیش از این ادعا کرده بود: سیاست ما اجازه می‌دهد که در کوه معبد (مسجدالاقصی) نماز بخوانیم. در آنجا قانون برای یهودیان و مسلمانان مساوی است و من قصد دارم در آنجا کنیسه بسازم.

هتک حرمت مسجدالاقصی از سوی این وزیر صهیونیست در حالی است که رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ جنایات علیه نوار غزه را آغاز کرده و تاکنون در این حملات ددمنشانه ۵۳ هزار و ۹۳۹ نفر به شهادت رسیده‌اند.