معاون فرهنگی هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی:
همایش تجلیل از برگزیدگان رویداد ملی خط امین ۱ در ارومیه برگزار می‌شود

مجتبی حاجی‌زاده، معاون فرهنگی هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربیمجتبی حاجی‌زاده، معاون فرهنگی هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، برگزاری همایش تجلیل از برگزیدگان و فعالین رویداد ملی خط امین ۱ را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مراسم با حضور افراد برگزیده، تلاش‌گران و نقش‌آفرینان رویداد، مدعوین، مسئولین استانی و کشوری برگزار خواهد شد.

وی به برپایی این رویداد در روز یکشنبه ۱۸ خرداد  ساعت ۹:۳۰ صبح اشاره کرد و گفت: همایش فوق با حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در تالار وحدت ارومیه برگزار خواهد شد.

این مسئول ضمن ابراز خشنودی از استقبال قابل‌توجه آحاد جامعه از ادبیات دفاع مقدس، گفت: نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در این مسابقه شرکت کردند که ۲۰۰ نفر برگزیده شده و روز یکشنبه تجلیل خواهند شد.

معاون فرهنگی و هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بیش از یک‌هزار نفر در این همایش شرکت خواهند کرد، ادامه داد: این رویداد یک فرصت ارزشمند برای معرفی کتاب‌هایی بود که در حوزه شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم به رشته تحریر درآمده و توسط مقام معظم رهبری تقریظ شده است.

وی رونمایی از پوستر مسابقه کتابخوانی خط امین ۲ را یکی از برنامه‌های جانبی این همایش عنوان کرد و ادامه داد: هدف اصلی از برپایی مسابقات کتابخوانی در ارتباط با دفاع مقدس، ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی نسل جوان با خاطرات، رشادت‌ها و ارزش‌های دوران دفاع مقدس است؛ این مسابقات با انگیزه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید کشورمان، آشنایی با رزمندگان، توجه به ادبیات مقاومت و پاسداشت آرمان‌های انقلاب برگزار می‌شود.  

این مسئول به برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، معرفی و عرضه محصولات بومی در حاشیه همایش اشاره کرد و گفت: اهتمام برای تحقق شعار سال یکی از مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب است که باید از هر فرصتی استفاده کرده و در این راستا گام برداریم.