کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» در شیراز برگزار می‌شود

کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز»، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، همزمان با آغاز تعطیلات تابستان و ایام اوقات فراغت، کارگاه داستان‌نویسی قصه‌ساز برای گروه‌های مختلف سنی با همکاری کتابخانه‌های عمومی فارس و مؤسسه حیرت در شیراز برگزار می‌شود.  

کارگاه داستان‌‎نویسی قصه‌ساز ویژه گروه‌های سنی مختلف است و در سه بخش کودک، نوجوان و بزرگسال اجرا می‌شود؛ کارگاه ویژه کودکان ۸ تا ۱۱ سال با تدریس غزاله سبوکی، کارگاه ویژه نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال با تدریس غزاله سبوکی و محمدعلی نجفی و دوره بزرگسالان با تدریس محمدعلی نجفی برگزار خواهد شد.

این دوره شامل ۲۰ ساعت آموزشی، ۱۰ جلسه ۲ ساعته است و به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

هزینه شرکت در این کارگاه ۲۰ میلیون ریال است؛ اعضای کتابخانه‌های عمومی فارس می‌توانند با تخفیف ۵۰ درصدی و با هزینه ۱۰ میلیون ریال در این دوره شرکت کنند.

مهلت ثبت‌نام کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۴ است و کارگاه‌ها از ابتدای تیر ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق ارسال پیام در واتساپ به شماره 09398953359 یا تماس با شماره ۰۷۱۳۲۲۷۶۹۳۰ دراین دوره ثبت‌نام کنند.