لیلا عربنژاد گفت: مادران باردار از اولویتهای نظام سلامت در ارائه خدمات درمانی در شرایط بحران محسوب میشوند و بهتر است در این شرایط از اخبار فضای مجازی دور بمانند، شنیدن آیات قرآن، صدای طبیعت یا موسیقی ملایم به کاهش استرس بسیار کمک میکند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، لیلا عربنژاد، رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:
مادران باردار از اولویتهای نظام سلامت در ارائه خدمات درمانی در شرایط بحران محسوب میشوند و بهتر است در این شرایط از اخبار فضای مجازی دور بمانند.
وی با اشاره به ضرورت حفظ آرامش مادران باردار در شرایط بحرانی افزود: استرس زیاد میتواند روی سلامت مادر و جنین تاثیر بگذارد، در شرایط پر استرس لازم است تا مادران نفس عمیق کشیده و با چشمان بسته به صدای نفسهایشان گوش دهند.
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین دوری از
فضای مجازی و اخبار استرسزا را در مادران باردار با اهمیت خواند و گفت: در صورت تمایل فقط روزی ۱ یا ۲ بار از اخبار را از منابع رسمی پیگیری کرده و فضای مجازی را محدود کرده، مخصوصا گروههای شایعه ساز را ترک کنید.
عربنژاد خطاب به مادران باردار گفت: برای حفظ آرامش، گفتوگو با افراد آرام و حامی را در برنامه روزانه خود داشته باشید و در کنار خانواده و یا دوستانی که به شما حس امنیتی آرامش میدهند، باشید و از افراد مضطرب فاصله بگیرید، به کارهای روزمره و سبک در منزل ادامه دهید، وعده غذایی سالم و کمی ورزش نرم در خانه توصیه میشود و از موسیقی و صدای آرامش بخش استفاده کنید. همچنین شنیدن آیات قرآن، صدای طبیعت یا موسیقی ملایم به کاهش استرس بسیار کمک میکند.
وی ادامه داد: تماس با پزشک یا ماما را حفظ کرده و اگر درد یا نگرانی دارید حتما با پزشک یا ماما تماس بگیرید، آمادهسازی کیف اورژانس بارداری شامل مدارک، دفترچه مراقبتهای بارداری، لباس، دارو و خوراکی ساده را کنار بگذارید تا در صورت نیاز سریع آماده باشید.