مردم یمن امروز، 6 تیرماه، راهپیماییهای گستردهای را در برخی استانهای این کشور در چارچوب تداوم برنامههای مردمی هفتگی خود در حمایت از ملت فلسطین و مقاومت آن و همچنین، تبریک پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه در برابر دشمن صهیونیستی برگزار کردند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از المیادین، شهروندان یمنی امروز جمعه با برگزاری راهپیماییهای گستردهای در استانهای صعده، ریمه و مارب این کشور، شعار «تبریک پیروزی انقلاب و همراه با
غزه تا پیروزی» را در سایه آتشبس میان ایران و
رژیم صهیونیستی سر دادند.
این راهپیماییها در میادین اصلی و فرعی شهرها و مناطق مختلف استانهای صعده، ریمه و مارب برگزار شد و انتظار میرود که عصر امروز میدان «السبعین» در شهر صنعا، پایتخت این کشور نیز صحنه حضور میلیونی مردم باشد.
همچنین، قرار است راهپیمایی حمایت از غزه و تبریک پیروزی ایران در بیش از ۵۰۰ میدان اصلی و فرعی در شهرها و مناطق استانهای الحدیده، حجه، اب، عمران، تعز، ذمار، الجوف، المحویت، البیضا و مناطقی در استانهای الضالع و لحج برگزار شود.