مسئول بسیج رسانه خراسان‌جنوبی:
وحدت ملی و مجاهدت رسانه‌ای نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت

سجاد رضایی، مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، سجاد رضایی، مسئول بسیج رسانه خراسان‌جنوبی، سه‌شنبه، ۱۰ تیرماه در جریان آیین یادبود شهدای رسانه و مراسم «حسینیه رسانه» در بیرجند اظهار کرد: در جنگ ترکیبی امروز، جنگ تنها محدود به جبهه نظامی نیست، بلکه میدان رسانه‌ای به مهم‌ترین عرصه تهاجم دشمنان تبدیل شده است؛ عرصه‌ای که بمب‌ها و موشک‌هایش، در قالب شایعه، دروغ و عملیات روانی به سمت وحدت و اقتدار کشور هدف گرفته شده‌اند.

وی افزود: با این حال، مردم ایران نشان دادند که هوشیار و متحد هستند. در جریان حمله اخیر، بیش از ۹۳ درصد از فعالیت‌های فضای مجازی در جهت حمایت از کشور و تقویت همدلی ملی صورت گرفت که این میزان بی‌سابقه از انسجام، پروژه رسانه‌ای رژیم منحوس صهیونیستی را با شکست مواجه کرد. 

مسئول بسیج رسانه خراسان‌جنوبی ادامه داد: اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه علیه ایران، تلاش گسترده‌ای در حوزه عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای انجام داد تا هم در سطح جهانی چهره‌ای قربانی و مظلوم از خود بسازد و هم در داخل ایران با ایجاد شبهه و تردید، اتحاد مردم را مخدوش کند، اما در هر دو حوزه ناکام ماند.

رضایی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: رسانه‌ها با انتشار دقیق و سریع اخبار حملات به مناطق غیرنظامی، چهره واقعی صهیونیست‌ها را به افکار عمومی نمایاندند. مردم جهان دیدند که در این نبرد، هدف دشمن نه تأسیسات نظامی بلکه خانه‌های مردم، مدارس و مراکز درمانی بود.

وی بیان کرد: آمار بیش از ۹۳۵ شهید و شمار زیادی مجروح، بیانگر آن است که با وجود تبلیغات دروغین غرب، این جنگ، جنگی تحمیلی علیه مردم مظلوم ایران بود و آمریکا در این پروژه نقش مستقیم داشت.

رضایی با اشاره به دوران پس از آتش‌بس یک‌جانبه اسرائیل گفت: رژیم صهیونیستی اکنون سه هدف مهم را در فضای مجازی و رسانه‌ها دنبال می‌کند: اول، بازسازی وجهه مخدوش‌شده خود و تضعیف چهره ایران، دوم، القای تفرقه بین مردم و مسئولان، و سوم، بزک‌ کردن آمریکا به‌عنوان میانجی صلح؛ در حالی که آمریکا خود طراح اصلی جنگ و بمباران سایت‌های هسته‌ای بود.

وی تأکید کرد: خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، و رسانه‌های جبهه انقلاب، در این میدان مسئولیتی سنگین دارند و باید در مقابل موج شایعه‌سازی و عملیات روانی دشمن، هوشیار و پرقدرت عمل کنند.

مسئول بسیج رسانه استان خراسان‌جنوبی در پایان تصریح کرد: با مجاهدت رسانه‌ای، مشارکت مردم، و تکیه بر سرمایه اجتماعی انقلاب می‌توانیم ایران اسلامی را در برابر تهاجمات جدید بیمه کنیم و پرچم وحدت، عزت و مقاومت را برافراشته نگاه داریم.