رئیس اداره قرآن تبلیغات اسلامی گلستان خبر داد
قبولی 80 گلستانی در بیستمین آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن

دوره آزمون ارزیابی و اعظای مدرک تخصصی به حفاظ

محمد قدوسی، رئیس اداره قرآن تبلیغات اسلامی گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان با اشاره به اعلام نتایج بیستمین دوره آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم گفت: در این دوره ۲۶۰ حافظ قرآن در دو بخش آقایان و بانوان شرکت کردند که از این بین، 80 نفر موفق به کسب حد نصاب قبولی در مرحله اول شدند.

وی با بیان اینکه در این آزمون 38 نفر آقا و 42 نفر از بانوان شرکت کردند، افزود: نوبت اول مرحله شفاهی این آزمون در تاریخ اول و دوم مرداد ویژه آقایان و 7 و 8 مرداد ویژه بانوان در سالن ولایت تبلیغات اسلامی گلستان برگزار خواهد شد.

قدوسی افزود: این آزمون براساس مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود و حافظانی که موفق به کسب امتیاز لازم شوند، از مزایای ویژه‌ای از جمله دریافت مدرک معادل کارشناسی، کارشناسی‌ارشد یا دکترا، امتیازات استخدامی، کمک‌هزینه تحصیلی و درجات هنری و اداری بهره‌مند می‌شوند.