به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، اتحادیه جهانی علمای مسلمین آزار و اذیت و تبعیض علیه مسلمانان در هند را محکوم کرد، نسبت به وخامت اوضاع هشدار داد و خواستار بسیج برای حمایت از آنها شد.
اتحادیه جهانی علمای مسلمین که دفتر مرکزی آن در قطر است، تأکید کرد که با نگرانی و ناراحتی عمیق آنچه را که در هند اتفاق میافتد، دنبال میکند؛ کشوری که از زمان استقلال خود، مکانی همراه با امنیت، ایمنی، برابری و آزادی بوده و مسلمانان در آن نقش عمدهای داشتهاند.
بیشتر بخوانید {$sepehr_key_440}
این اتحادیه اظهار داشت که از زمان ظهور حزب راست افراطی بهاراتیا جاناتا (BJP) در سال ۲۰۱۴، تحت رهبری ناراندرا مودی، سیاستهای سیستماتیک قتل، آوارگی، ارعاب و تخریب مساجد و مدارس مسلمانان، همه به بهانه عدم تأیید قانونی قبلی، اجرا شده است. علاوه بر این، قانون اصلاح شهروندی هند که در سال ۲۰۱۹ تصویب شد، با هدف آوارگی میلیونها مسلمان و اخراج آنها از هند تصویب شد و تا حدی در ایالت آسام اجرا شد.
اتحادیه جهانی علمای مسلمین در بخش دیگری از بیانیه خود آورده است: همچنین قوانین، مقررات اداری، سیاستهای روشن و بیانیههایی وجود داشته است که نشان میدهد دولت فعلی به دنبال تبدیل هند از یک کشور سکولار و کثرتگرا به یک کشور هندو، مشابه وضعیت صهیونیستها در فلسطین است.
این اتحادیه همچنین خواستار آن شد که دولت هند قوانین ناعادلانه مبتنی بر بیعدالتی و تبعیض علیه مسلمانان را لغو کند.
اتحادیه جهانی علمای مسلمین از مردم خردمند و شجاع هند خواست تا مانع از مواردی شوند که دولت فعلی در قانون اساسی کشور اعمال میکند و از تحریک نفرت، کینه و دشمنی برای خدمت به منافع حزبی و جناحی که در مقابل منافع عمومی هند است، جلوگیری کنند.
این اتحادیه دوستی دیرینه بین هند و جهان عرب و خلیج فارس را یادآوری و تأکید کرد که مسلمانان هند جزو صاحبان اصلی این سرزمین هستند و باید حقوق آنها حفظ شود.