نقشه گردشگری آرامستان بهشت زهرا(س) تولید می‌شود

امیر قاسمیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران، امیر قاسمی، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: تولید نقشه گردشگری به صورت کلی و جز به جز طی توافقات انجام شده با مدیران ارشد این مجموعه در دستور کار ستاد گردشگری قرار خواهد گرفت. 

وی اظهار کرد: معرفی مسیرهای تاریخی، فرهنگی، شهدا، مشاهیر، معماری، سیاسی و ... از جمله مواردی است که مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. 

امیرقاسمی تصریح کرد: تهیه اطلس قطعات، تولید کلیپ‌های معرفی قطعات، تقویم رویدادهای مهم ملی مذهبی در قطعات بهشت زهرا(س)، برگزاری تورهای تجربه‌گرا و ثبت تاریخ شفاهی مکان رویدادهای این مجموعه از دیگر برنامه‌های در دست اقدام است.

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در پایان با اشاره به اتمام دفن متوفی تا پایان سال در این آرامستان و شروع دفن متوفی در نقاط جدید پیش‌بینی شده اظهار کرد: معرفی تاریخی این مجموعه، شهدا، مشاهیر، مفاخر و... از برنامه‌های مهم ستاد گردشگری برای معرفی به علاقه‌مندان است‌.