آیت‌الله عبادی:
فرصتی استثنایی پیش روی امت اسلامی است

یت‌الله سیدعلیرضا عبادیبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند امروز، دوم مردادماه در جلسه شرح و تبیین چگونگی تحقق تربیت جوان مؤمن انقلابی با اشاره به حادثه عظیم کربلا اظهار کرد: اسلام که حاصل بعثت ۱۲۴ هزار پیامبر(ص) است، در کربلا آسیب دید و این آسیب تأثیرات عمیقی بر آسمان‌ها و زمین گذاشت؛ هر چند ممکن است برخی از این آثار نرم‌افزاری و غیرمستقیم باشد، اما در محصولات آن واضح و مشهود است.

وی در ادامه فلسفه خلقت انسان را جانشینی خدا در زمین دانست و گفت: هدف خداوند از آفرینش انسان، ایجاد جامعه‌ای صالح و برپایی عدالت گسترده است. پیامبران الهی مأموریت داشتند تا این هدف را تحقق بخشند، اما رسیدن به این هدف مشروط به شرایطی است که باید توسط جامعه و رهبران فراهم شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به تأکید قرآن کریم بر عدالت افزود: هدف نهایی رسالت‌ها، اقامه عدالت و قسط در جامعه است.

عبادی سپس به واقعه کربلا و پیامدهای آن پرداخت و بیان کرد: فرصت بسیار بزرگی برای اصلاح امت و تحقق عدالت در سال ۶۱ هجری و حادثه کربلا وجود داشت، اما متأسفانه این فرصت توسط مردم از دست رفت و نتیجه آن استمرار حکومت ستمگران بود.

وی درباره تأثیرات تاریخی بی‌تفاوتی نسبت به این حادثه گفت: پس از گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال، هنوز میراث تلخ آن روزها سایه افکنده و مظلومیت‌هایی مانند غزه، لبنان و فلسطین را رقم زده است.

امام‌جمعه بیرجند به بیداری جهانی در برابر ظلم و استکبار اشاره کرد و افزود: امروز فرصتی استثنایی پیش روی امت اسلامی قرار دارد که باید با بیداری و شجاعت آن را غنیمت بشماریم.

وی عنوان کرد: مبارزه رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها برای منافع یک ملت نیست، بلکه هدف، نجات انسان‌ها از بردگی و ستم است.

عبادی ادامه داد: پیروزی نهایی بالفعل است، اما شرط تحقق آن، شتاب در بیداری، جرئت و عمل صالح است که این امر نیازمند برنامه‌ای جامع، علمی و عملی است که بتواند همه عرصه‌ها از جمله نظامی، فرهنگی و تبلیغی را در بر گیرد.

وی در پایان با استناد به وعده الهی قرآن کریم تصریح کرد: خداوند مؤمنان صالح را جانشین خود در زمین قرار خواهد داد و تحقق این وعده منوط به ریشه‌کن شدن ظلم و برقراری عدالت است.