خدمت‌رسانی موکب خدام‌الحسین(ع) پالیز به زائران اربعین

مهدی حمزه‌ای، مسئول موکب خادم‌الحسین(ع) شهر پالیزمهدی حمزه‌ای، مسئول موکب خدام‌الحسین(ع) شهر پالیز در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از فعالیت و راه‌اندازی موکب خدام‌الحسین(ع) در محله جنت‌آباد اسدآباد خبر داد و اظهار کرد: برای نخستین‌بار امسال توانستیم با همت مردم شهر پالیز و محله جنت‌آباد، موکب اربعین خدام‌الحسین(ع) را برپا کنیم، خدا را شکر می‌کنم که توفیق خدمت به امام حسین(ع) و زائران ایشان نصیب‌مان شد و این افتخار بزرگی برای ماست.

وی افزود: این موکب یکی از ۲۲ موکب شهرستان اسدآباد است که از هشتم مردادماه تا روز اربعین، ۲۳ مردادماه به زائران اربعین حسینی خدمت‌رسانی خواهد کرد.

حمزه‌ای بیان کرد: در این موکب نمازخانه‌های جداگانه برای آقایان و بانوان، محل اسکان موقت، پذیرایی صبحانه، ناهار و شام و حتی بخش ویژه‌ای برای ماشین‌نویسی و فعالیت‌های فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های عبادی و فرهنگی موکب گفت: نماز جماعت در سه وعده صبح، ظهر و مغرب در محل موکب برگزار می‌شود و پس از آن مراسم عزاداری و مداحی اهل‌ بیت(ع) نیز اجرا می‌شود.

مسئول موکب خدام‌الحسین(ع) ادامه داد: از اذان صبح با تهیه ۲۰۰ وعده صبحانه کارمان را آغاز می‌کنیم. ظهرها حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ وعده ناهار و شب‌ها تا ۸۰۰ وعده شام بین زائران توزیع می‌شود. همچنین چای و شربت، میوه، و میان‌وعده‌های مختلف نیز در طول روز برای زائران فراهم شده است.

حمزه‌ای بیان کرد: با تمام توان در خدمت زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) هستیم و امیدواریم این خدمت مورد رضایت حضرت قرار گیرد.

علی اکبری ساجد