نخستین محفل قرآنی «کودکان رضوی» در حرم رضوی برگزار شد
نخستین محفل قرآنی «کودکان رضوی» در حرم رضویبه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، در نخستین محفل قرآنی «کودکان رضوی» که برای نخستین‌بار و با حضور جمعی از کودکان در محل دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد، شهرام تدین، مجری و کارشناس حرم مطهر رضوی به بیان برخی مفاهیم قرآنی در قالب قصه، شعر و داستان به کودکان، پرداخت و اجرای برنامه‌های شاد و مهیج قرآنی، مسابقه و اهدای جوایز متبرک به برگزیدگان و دکلمه‌خوانی مداح نوجوان، از دیگر برنامه‌های محفل قرآنی کودکان رضوی بود. 
 
محمد مقومی، رئیس اداره دارلقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در جریان برگزاری این محفل قرآنی گفت: پیش از این برای کودکان و نوجوانان محفل قرآنی با عنوان جوادالائمه(ع) برگزار می‌شد که با توجه به تفاوت سنی و اقتضائاتی که هر گروه سنی داشتند، طی برگزاری جلساتی با کارشناسان و هم‌اندیشی فعالان عرصه کودک و نوجوان تصمیم بر این شد که این دو گروه سنی از هم جدا شوند. 
 
وی تصریح کرد: بر این اساس روزهای پنج‌شنبه دو ساعت مانده به اذان مغرب محفل قرآنی «کودکان رضوی» و روزهای چهارشنبه دو ساعت مانده به نماز مغرب محفل قرآنی «کرسی تلاوت نوجوانان رضوی» در دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. 
 
مقومی بیان کرد: اولین کرسی تلاوت نوجوانان رضوی روز چهارشنبه هشتم مردادماه و همزمان با روز شهادت حضرت رقیه(س) برگزار شد که این کرسی تلاوت با قرائت آیاتی از قرآن کریم از سوی قاریان نوجوان؛ لعل اول، میرزایی مقدم و حسینی همراه بود. 
 
رئیس اداره دارلقرآن الکریم حرم مطهر رضوی اظهار کرد: کرسی تلاوت نوجوانان رضوی با حضور نخبگان قرآنی نوجوان و با هدف استعدادیابی و ارتقای نخبگانی نوجوانان قرآنی و محفل قرآنی کودکان رضوی با هدف انتقال مفاهیم قرآنی از طریق داستان، شعر و قصه به کودکان است.