امام جمعه موقت بجنورد:
خبرنگار متعهد به برقراری عدالت در جامعه کمک می‌کند

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده، امام جمعه موقت بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده، امام جمعه موقت بجنورد، امروز، ۱۷ مردادماه در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد که در محل مصلی امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد با بیان اینکه روایت‌سازی صحیح از رسالت‌های یک خبرنگار است، گفت: این قشر آگاهی‌بخش باید اخبار را با تکیه بر منابع موثق و مورد اعتماد تهیه و منتشر کند.

وی با ذکر اینکه خبرنگار متعهد برای برقراری عدالت در جامعه کمک می‌کند، گفت: متأسفانه برخی خبرنگارنماها تحلیل‌های مغرضانه‌ای دارند و از ویژگی آنها پنهان‌کردن جلوه‌های امید در جامعه است.

امام جمعه موقت بجنورد با اشاره به اینکه خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند و یکی از کلیدی‌ترین نقش‌ها را در جامعه دارند یعنی پل ارتباطی میان مردم و اتفاقات جامعه و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند، افزود: خبرنگاران باید از حقیقت پاسداری کنند و یک خبرنگار واقعی و متعهد باید امر روشنگری و آگاه‌سازی را انجام دهد.

براتی‌زاده ادامه داد: متأسفانه برخی از خبرنگاران در اختیار دستگاه ظلم و جور قرار دارند و با انتشار خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، پنهان‌کردن حقایق، بزرگ شمردن موارد کوچک برای آن‌ها خدمت می‌کنند که البته دنباله‌های آن در داخل کشور نیز قابل مشاهده است.

امام جمعه موقت بجنورد به پیاده‌روی اربعین حسینی نیز اشاره و تصریح کرد: در این‌ پیاده‌روی حدود ۲۰ میلیون زائر شرکت می‌کنند و این‌ پیاده‌روی نمایش قدرت ملی، وحدت، انسجام و یکپارچگی است، البته این پیاده‌روی آثار و تبعات فردی و معنوی نیز به‌دنبال دارد.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز، گفت: اتحاد و انسجام ملی یکی از دستاوردهای این جنگ برای ایران بود. در این جنگ نقش ولی فقیه و ولایت در جامعه نمایان شد.

براتی‌زاده تصریح کرد: با توجه به روزشدن پدافند و سامانه دفاعی و ... اگر دشمن بخواهد دوباره حماقت کند ضربه‌ای سخت‌تر از گذشته به آن‌ها وارد خواهد شد.

رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی با اشاره به سفر رئیس قوه قضاییه به این استان بیان کرد: اعتبار مصوب این سفر یک‌روزه چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد بود.

 براتی‌زاده افزود: پیگیری‌های لازم برای جذب این اعتبار انجام می‌شود تا تجهیزات و امکانات استان در بخش قضایی به روزرسانی و زیرساخت‌های حقوقی تأمین شود.