همت دیرینه مردم کرمانشاه در خدمت به زائران

بازدید حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امام جمعه کرمانشاه از موکب شهید طهرانچی

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با حضور در موکب شهید طهرانچی، ضمن تقدیر از همت بلند و ویژگی مهمان‌نوازی مردم شریف استان، اظهار کرد: این خصوصیت دیرینه در خون مردمان نظربلند و مؤمن این سرزمین نسل‌به‌نسل جریان دارد و به‌فضل الهی در این دوران نیز که شرایط مناسبی برای خدمت به زائران حضرت اباعبدالله(ع) فراهم شده، شاهد حضور گسترده مجموعه‌های مردمی، دانشگاه‌ها، مراکز علمی، مساجد و بسیاری از مراکز نظامی و اقتصادی در این عرصه هستیم که جای تقدیر و تحسین دارد.

وی با بیان اینکه زیارت حضرت اباعبدالله(ع) عبادتی بی‌نظیر است، گفت: دلیل این جایگاه ویژه آن است که حضرت فرموده‌اند اگر کسی خالصانه و تنها برای رضای خدا قدم در راه زیارت بگذارد، هر قدمی که برمی‌دارد ثواب یک حج و هر قدمی که می‌گذارد ثواب یک عمره را دارد.

حجت‌الاسلام غفوری به تفاوت پیاده‌روی‌های معمول با پیاده‌روی اربعین نیز اشاره کرد و افزود: بسیاری در دنیا برای ورزش و تفریح پیاده‌روی می‌کنند، اما وقتی این حرکت به نام حضرت اباعبدالله(ع) انجام می‌شود، به سبب زنده نگه داشتن نام ایشان، در حقیقت جهاد برای حفظ اسلام است.

تأثیر نام امام حسین(ع) در حفظ اسلام

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به روایاتی درباره ثواب زیارت خالصانه، عنوان کرد: در برخی روایات آمده است که چنین زیارتی ثواب صد هزار حج، صد هزار عمره و صد هزار جهاد در رکاب پیامبر گرامی اسلام(ص) را دارد و علتش این است که حضرت اباعبدالله(ع) همه هستی، خانواده و دارایی خود را برای حفظ اساس اسلام در کربلا تقدیم کرد.

وی حضرت اباعبدالله(ع) را شفیعی دانست که دستش در دنیا و آخرت باز است و تصریح کرد: تنها کسی که خداوند به او «چک سفید» شفاعت داده، امام حسین(ع) است و شفاعتش نیازمند اذن بعدی نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان با ذکر این نکته که خوشا به حال کسانی که در مسیر زیارت قدم می‌زنند و به زائران خدمت می‌کنند، خاطرنشان کرد: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله(ع) حتی از خود زیارت نیز بالاتر است.