علی‌اکبر توپچی بیان کرد
مشاوره و ترویج سبک زندگی قرآنی؛ چشم‌انداز مؤسسه «راه رضوان»
توپچیدر فهرست بیست عنوانی مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت جدیدالتأسیس، اعلام شده از سوی هیئت رسیدگی به امور فرهنگی مؤسسات قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که جلسه هفتاد و سوم آن اخیراً در معاونت قرآن و عترت ارشاد برگزار و با تأسیس آنها موافقت شد؛ نام «مؤسسه راه رضوان» به چشم می‌خورد که به مدیریت علی‌اکبر توپچی؛ پیشکسوت عرصه فعالیت‌های قرآنی، مجوز خود را دریافت کرده است.
 
توپچی درباره اهداف و چشم‌اندازهای این مؤسسه به خبرنگار ایکنا گفت: نامه موافقت تأسیس و فعالیت مؤسسه هفته گذشته از سوی معاونت قرآن وزارت ارشاد واصل شد و در شرایط فعلی به دنبال ثبت شرکتی و کارهای قانونی آن هستیم تا فعالیت مؤسسه رسماً آغاز شود.
 
وی ادامه داد: اهداف مشترکی میان همه مؤسسات قرآنی هست  که به تبع آن، در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی قرآن فعالیت‌هایی همچون سایر مؤسسات خواهیم داشت. علاوه بر این با توجه به حضور افرادی که برای همکاری در این مؤسسه اعلام آمادگی کردند، در زمینه‌هایی مانند مشاوره‌های سبک زندگی قرآنی نیز سوابقی داشته و مهارت دارند، درصددیم با بهره‌گیری از این اساتید مشاوره‌های قرآنی را در این مؤسسه دایر کرده و دوره‌های کارگاهی سبک زندگی قرآنی را نیز برگزار کنیم.
 
این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: از آنجا که مجوز این مؤسسه و سایر مؤسسات قرآنی از سوی معاونت قرآن ارشاد صادر شده است، لذا ارتباط تنگاتنگی میان ما، اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت وجود دارد که قطعاً اهداف کلان اتحادیه نیز باید مورد نظر قرار گیرد، چرا که این رسالت‌ها و مأموریت‌ها به شکل حاکمیتی و فرادستی اعلام شده و باید در این زمینه تشریک مساعی داشت و در تعامل با همه دستگاه‌های تصمیم‌گیری و اجرایی، در راستای تحقق اهداف آنها گام برداشت.
 
رئیس اسبق فرهنگسرای قرآن تهران در پاسخ به این پرسش که آیا مؤسسه راه رضوان در آینده فعالیتی در زمینه‌های تدبر و فهم قرآن در راستای جهاد تبیین خواهد داشت؟ گفت: بسیاری از موارد جاری در مؤسسات قرآنی، مسائلی است که به شکل ذاتی ماهیت این مؤسسات را تعریف می‌کنند؛ نظیر برگزاری دوره‌های آموزشی صوت و لحن و تجوید و ... اما از جمله اهداف ما باید پرداختن به نکات تدبری و آنچه امروزه با عنوان زندگی با آیه‌ها مطرح می‌شود، باشد، در نتیجه در ادامه تلاش خواهیم کرد که در کنار فضاهای خاص مهارتی به حوزه‌های ملموس‌تر جامعه پیرامون مباحث قرآنی ورود کنیم.
 
توپچی در پایان گفت: همانطور که اشاره شد، توجه به مباحث تدبری و فرهنگی و پیاده‌سازی آن در جامعه با استناد به آیات قرآن از جمله مواردی است که در ادامه فعالیت این مؤسسه آن را مد نظر قرار داده و در این زمینه جلساتی را با حضور اهالی فن با عنوان دوره‌های کادر به منظور تربیت و پرورش نیروهای مستعد برای ارائه مشاوره‌های اجتماعی و فرهنگی مسلح به ابزار قرآن برگزار خواهیم کرد.