محمدمهدی قربانیان، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه گیلان، در گفتوگو با ایکنا از استان، با اشاره به اعلام نتیجه مسابقات استانی، اظهار کرد: اسامی راهیافتگان شرکتکننده در رشته های مختلف آوایی در دو رده سنی بزرگسالان و نوجوانان کمتر از 18 سال به مرحله مقدماتی کشوری چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش آقایان و بانوان اعلام شد.
وی با اشاره به اینکه در مجموع 20 آقا و خانم گیلانی و ٢ گروه جمع خوانی به این مرحله از مسابقات راه یافتند، افزود: در مرحله مقدماتی ابتدا راهیافتگان به این مرحله با حضور در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان که به نمایندگی از آن در مسابقات حضور یافتهاند، اقدام به ضبط تصویری تلاوت خود میکنند.
قربانیان با بیان اینکه فرآیند برگزاری ضبط تصویری این مرحله از مسابقات روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 شهریورماه سال جاری بوده، گفت: در ادامه و با فاصله کمتر از یک ماه فایلهای تصویری ضبط شده در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و با حضور یک گروه داوری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت تا نفرات برتر این مرحله به فینال مسابقات سراسری قرآن کریم راه یابند.
وی در خصوص راه یافتگان بخش آقایان گفت: در رشته قرائت تحقیق بزرگسالان ابراهیم فلاح تبسم چهره و طاها مرصادی و قرائت تحقیق زیر 18 سال علی طلوع و علی عادلیان، در رشته ترتیل محمدحسین ایزدی، در رشته حفظ کل بزرگسالان امیرمحمد عادلیان و حفظ کل زیر 18 سال محمدطاها شافعی و سیدابوالفضل اقدسی، در رشته حفظ 20 جزء ارشیا رجبی، در رشته دعاخوانی سیدمحمدعلی میرصالحی، در رشته اذان مجتبی خوشرفتار به مرحله مقدماتی راه یافتند.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه گیلان در خصوص راهیافتگان بخش بانوان افزود: در رشته قرائت تحقیق بزرگسالان فاطمه علیزاده و قرائت تحقیق زیر 18 سال فاطمه قویدل، در رشته ترتیل عاطفه ناصح، در رشته حفظ کل بزرگسالان محبوبه شیخی و فاطمه حقوقی و حفظ کل زیر 18 سال فاطمه پوردهنده، در رشته حفظ 20 جزء مژگان علیزاده و صفورا رمضانپور و در رشته دعاخوانی هانیه کریمی خوشحال به مرحله مقدماتی مسابقات قرآن راه یافتند.
قربانیان گفت: دو گروه آل یس(آقایان) از رشت و اباصالح(بانوان) از لاهیجان به مرحله مقدماتی کشوری چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم راه یافتند.