تجلیل از قرآن‌آموزان برتر دوره‌های تابستانی مجمع علمی آستان مقدس عباسی

 به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، این مسابقه به همت مرکز قرآن کریم واحد الهندیه وابسته به مجمع علمی قرآن کریم آستان مقدس عباسی و با هدف برجسته‌سازی پتانسیل قرآنی شرکت‌کنندگان در پروژه برگزار شد.
 
در همین راستا، يوسف الوزير، مسئول واحد رسانه در این مرکز گفت: این مسابقه با مشارکت ۱۸ قرآن‌آموز از مناطق مختلف مرکز شهرستان الهندیه و روستاهای اطراف آن برگزار شد که شامل بخش‌های متنوعی در زمینه حفظ و قرائت و همچنین پاسخگویی به سؤالات فقهی و عقیدتی بود که زیر نظر کمیته داوری تخصصی انجام شد.

تجلیل از قرآن‌آموزان برتر دوره‌های تابستانی مجمع علمی آستان مقدس عباسی

وی اظهار کرد: این مسابقه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط علی الحسینی، قاری نونهال آغاز شد. پس از آن شیخ انس الفتلاوی ضمن ایراد سخنرانی ارشادی به تبیین نقش پروژه‌های قرآنی آستان مقدس عباسی در تربیت نسل‌ها به بهترین شکل پرداخت.

تجلیل از قرآن‌آموزان برتر دوره‌های تابستانی مجمع علمی آستان مقدس عباسی

مجمع علمی آستان مقدس عباسی به برگزاری فعالیت‌های قرآنی با هدف نشر فرهنگ قرآن کریم در جامعه اهتمام ویژه‌ای می‌ورزد.