نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی:
جشن‌های هفته وحدت، امسال پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار شود

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، شهریورماه، در جلسه ستاد بزرگداشت هفته وحدت در تبریز، با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه‌تر جشن‌های هفته وحدت در سال جاری گفت: جشن‌های امسال به دلیل تقارن با هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر اسلام(ص)، باید پرشورتر و اثرگذارتر از سال‌های گذشته برگزار شود.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در رفع مشکلات اجتماعی افزود: خدای متعال دوست دارد بسیاری از کارها به دست بندگان صالحش انجام پذیرد. آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و کمک‌های خیرین از مصادیق بارز عمل به این آموزه الهی است.

مطهری اصل ریشه بسیاری از گناهان را در تکبر، حرص و حسادت دانست و تصریح کرد: خدای متعال نماز را واجب کرده تا از تکبر انسان بکاهد و او را به مسیر سعادت دنیا و آخرت رهنمون سازد.

امام جمعه تبریز در ادامه با استناد به آیات الهی خاطرنشان کرد: برای کسب روزی حلال بکوشید و به دارایی دیگران دست‌اندازی نکنید. هرچه می‌خواهید از درگاه پروردگار بخواهید تا او به شما عطا کند. انفاق نیز از عوامل مهم تعالی روح انسان و پاکی قلب است.

وی با تأکید بر اهمیت کارهای خیر همچون مدرسه‌سازی، احداث بیمارستان و رسیدگی به نیازمندان گفت: تمام این عرصه‌ها میادینی برای امتحان الهی بشر است. خیرین باید با نیتی خالص و بر پایه فطرت الهی انفاق کنند تا قرض آنان به خدا باشد و او نیز چندین برابر پاداش دهد.