آغاز برنامه‌های هفته وحدت از شهر مریوان

اجتماع دف نوازان در جوار دریاچه زریوار

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان امروز، 12شهریورماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با اشاره به مبارکی و میمنت امسال مزین به 1500 سالگرد میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) گفت: در شرایط که مردم بی‌پناه غزه در زیر شدیدترین حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار دارند و جامعه جهانی نسبت به این جنایت ضد بشری عکس‌العمل نشان داده‌اند، مسلمانان جهان باید در آستانه میلاد حضرت محمد(ص) پیامبر نور و رحمت بر ضد این رژیم صفاک از همه جهات حمله‌ور شوند.

وی افزود: در آستانه فرارسیدن ماه مبارک ربیع‌الاول، ماه میلاد پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد مصطفی(ص)، استان کردستان بار دیگر غرق در شور دف‌نوازی، بانگ «مولای یا صلی و سلم» و نغمه‌های معنوی در وصف رسول خدا(ص) می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به‌عنوان متولی برنامه‌های 1500مین سالروز میلاد آن حضرت، آغاز رسمی برنامه‌های هفته وحدت و جشن‌های میلاد حضرت رسول اکرم(ص) در استان کردستان را از شهر مریوان و در جوار دریاچه زیبای این شهر اعلام کرده است.

وی افزود: این مراسم با حضور پرشور گروه‌های حرفه‌ای دف‌نوازی و مولودی‌خوانی از طریقت‌های قادری و نقشبندی از سراسر استان برگزار می‌شود و جلوه‌ای باشکوه از وحدت، ایمان و هنر آیینی را به نمایش خواهد گذاشت.

دریایی ادامه داد: با دعوت از مردم شریف و فرهنگ‌دوست مریوان، خواستار حضور گرم و صمیمی آنان در این مجلس معنوی شد تا با همدلی و همراهی، فضای جشن میلاد پیامبر اعظم (ص) را مزین کند.

وی از برگزاری مراسم‌های مشابه در همه شهرهای استان خبر داد و گفت: میلاد آخرین فرستاده الهی، حضرت محمد (ص)، از بزرگ‌ترین اعیاد مسلمانان جهان است و در این روز، ویژه‌برنامه‌هایی در وصف آن حضرت در سراسر استان اجرا می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: به رسم دیرینه، در همه مساجد استان کردستان، به‌مناسبت این میلاد فرخنده، مراسم‌های معنوی همراه با پخش شیرینی و شربت در میان اهل سنت برگزار می‌شود تا طراوت این ایام مبارک در دل‌های مؤمنان این خطه از ایران زمین جاری شود

دریایی اظهار کرد: هفته وحدت، فرصتی است برای تجدید عهد با آموزه‌های پیامبر رحمت و تقویت همبستگی و هویت ملی میان امت اسلامی؛ و کردستان، با میراث غنی فرهنگی و آیینی خود، بار دیگر در صف نخست این حرکت معنوی قرار گرفته است.

وی در پایان گفت: اجتماع بزرگ «دف‌نوازان امت رسول الله(ص)» ویژه برنامه میلاد حضرت محمد(ص) روز پنجشنبه، 13 شهریورماه در کنار دریاچه زریبار مریوان برگزار می‌شود.