تجلیل از ۶ هزار پیشکسوت و فعال دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد

نشست شورای هماهنگی هفته دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد، سلیمان خواست‌خدایی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 15 شهریورماه در نشست شورای هماهنگی هفته دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: برنامه‌های خوب و گسترده‌ای برای این هفته پیش‌بینی شده است که از جمله آن می‌توان به همایش تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس اشاره کرد.

وی اظهار کرد: در این همایش یک میلیون پیشکسوت و فعال دفاع مقدس و مقاومت مورد تجلیل قرار می‌گیرند که در استان از ۶ هزار پیشکسوت و فعالان حوزه دفاع مقدس در روز 31 شهریورماه تجلیل می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه این مراسم به‌صورت همزمان و ویدئوکنفرانس در همه استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار می‌شود، افزود: سهمیه استان و هزینه‌های مربوطه ابلاغ شده که 50 درصد سهمیه به بانوان و 50 درصد به آقایان اختصاص یافته است.

خواست‌خدایی در بخش دیگری از سخنان خود، از صدا و سیمای مرکز استان به‌خاطر همکاری بسیار خوب در سال گذشته تقدیر و ابراز امیدواری کرد که این همکاری در سال جاری با قوت بیشتری تداوم یابد.

وی با تأکید بر تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اتمام ساختمان موزه دفاع مقدس و مقاومت، بیان کرد: علی‌رغم پیشرفت ۶۰ درصدی ساختمان موزه دفاع مقدس اما متأسفانه کمتر از ۱۰ درصد از اعتبارات عمرانی مورد نیاز محقق شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد در پایان گفت: با توجه به دستور استاندار مبنی بر امکان جذب و جابجایی اعتبارات محقق‌ نشده دستگاه‌ها، این دبیرخانه آمادگی کامل خود را برای اجرای این پروژه اعلام می‌کند و از سازمان برنامه و بودجه استان درخواست دارد تا نسبت به تأمین کامل اعتبارات اقدام کند.