فرمانده مرزبانی انتظامی کشور:
مرزبانان همواره پویا و آماده باشند

سردار گودرزی فرمانده مرزبانی کشوربه گزارش ایکنا به نقل از فرماندهی مرزبانی سیستان‌وبلوچستان، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی انتظامی کشور، عصر دوشنبه 17 شهریورماه در ستاد هنگ مرزی جکیگور با فرماندهان و معاونان فرماندهی مرزبانی استان سیستان‌وبلوچستان در جلسه کمیسیون عملیات مرزبانی استان ضمن تبریک هفته وحدت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم مرزبانی استان، گفت: علیرغم سختی‌هایی که وجود دارد، با توکل بر خداوند متعال و توسل بر ائمه اطهار وضعیت امنیتی مرزهای استان سیستان‌وبلوچستان روز به روز بهتر و پایدارتر از گذشته شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا با تأکید بر مبارزه با قاچاق در مرزها، تصریح کرد: باید دست‌های پنهان قاچاق را قطع کنیم و به شدت با پدیده شوم قاچاق مقابله کنیم تا به اشتغال جوانان و جهش تولید کمک کنیم، این خود موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی و امنیتی در مرزها می‌شود.

 سردار گودرزی با بیان اینکه استکبار جهانی افکار و نقشه‌های شوم پیرامون مرزهای ایران اسلامی دارد، اظهار کرد: مرزبانان باید همواره پویا، هوشمند، آموزش دیده و آماده باشند تا با توکل بر حق تعالی از مرزهای عزت و شرف ایران عزیز حراست و پاسداری کنند.